Sover du godt nok? Sådan får du en bedre søvn med Sedaforte

17/4/21 10:22

Johnny Thomsen

Foto: Wellvita
Denne artikel indeholder affiliate links Har du svært ved at falde i søvn, kan ikke forblive sovende eller vågner for tidligt? Mange danskere rammes hvert år af dårlig søvn, som påvirker deres hverdag og giver irriterende sundhedsmæssige udfordringer såsom manglende fokus og energi, dårlig hukommelse og humørsvingninger.  Der kan være mange årsager til, at man har svært ved at falde i søvn og mangel på søvn kan forringe livskvaliteten.   Få din nattesøvn tilbage Sedaforte kan hjælpe dig med at slappe af og falde i søvn. Sedaforte er et plantebaseret middel baseret på 4 udvalgte planter: kamille, citronmelisse, humle og schizandra. Da søvnproblemer kan skyldes vidt forskellige faktorer, er præparatet sammensat således, at det indvirker fra flere vinkler på én gang.   Sedaforte indeholder: Humle – der virker beroligende og fremmer en god søvn Kamille – der bidrager til optimal afslapning Citronmelisse – der virker afslappende og mindsker rastløshed Schizandra – der hjælper med at håndtere stress bedre Når man bruger Sedaforte, oplever mange, at det bliver lettere at falde i søvn, at søvnen bliver bedre og at man kan sove natten igennem.   Prøv selv og mærk forskellen. Lige nu kan du prøve Sedaforte til halv pris. Få en bedre søvn med Sedaforte  
Denne artikel indeholder affiliate links
Har du svært ved at falde i søvn, kan ikke forblive sovende eller vågner for tidligt?

Mange danskere rammes hvert år af dårlig søvn, som påvirker deres hverdag og giver irriterende sundhedsmæssige udfordringer såsom manglende fokus og energi, dårlig hukommelse og humørsvingninger. 

Der kan være mange årsager til, at man har svært ved at falde i søvn og mangel på søvn kan forringe livskvaliteten.

 

Få din nattesøvn tilbage

Sedaforte kan hjælpe dig med at slappe af og falde i søvn. Sedaforte er et plantebaseret middel baseret på 4 udvalgte planter: kamille, citronmelisse, humle og schizandra. Da søvnproblemer kan skyldes vidt forskellige faktorer, er præparatet sammensat således, at det indvirker fra flere vinkler på én gang.

 

Sedaforte indeholder:

  • Humle – der virker beroligende og fremmer en god søvn

  • Kamille – der bidrager til optimal afslapning

  • Citronmelisse – der virker afslappende og mindsker rastløshed

  • Schizandra – der hjælper med at håndtere stress bedre

Når man bruger Sedaforte, oplever mange, at det bliver lettere at falde i søvn, at søvnen bliver bedre og at man kan sove natten igennem.

 

Prøv selv og mærk forskellen. Lige nu kan du prøve Sedaforte til halv pris.

Få en bedre søvn med Sedaforte