Bliv helt klar til sommerferien

03/5/22 13:45

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Nu kan vi næsten smage den – sommeren er på vej, og (ud over vaffelis og strandture) betyder det sommerferie. Men hvordan bliver man bedst helt klar til årets sommerferie? Det kan du læse meget mere om her. Det er nok ikke en komplet guide, da der kan være stor forskel på, hvordan du bedst nyder din ferie. Anskaf dig noget behageligt hyggetøj For at opnå maksimal afslapning i ferien er det vigtigt at kunne hoppe i noget hyggeligt og behageligt tøj – især hvis det danske sommervejr viser sig fra sin kølige side. Et jumpsuit, en pyjamas eller et sæt nattøj til mænd er oplagte muligheder. Det er det helt perfekte outfit til en afslappet morgenmad (hen ad formiddagen), og du kan sagtens blive i nattøjet hele dagen – du har jo ferie! Bliv klar til eventyr Hvis du ikke er typen, der bare vil bruge sommerferien på at ligge og dase i sofaen (eller i haven, hvis vejret tillader det), skal du måske gøre dig nogle forberedelser, så du er klar til eventyr. Her er første skridt at investere i en god crossbody taske, hvor du kan have alle dine mest nødvendige ejendele med dig, når du tager på udflugter. Afhængigt af hvilken type oplevelser, du foretrækker, og hvilke ting, du ikke kan undvære på farten, kan du op- eller nedjustere hvilken størrelse taske, du skal kigge efter. Skal den bare kunne indeholde din mobil og dit hævekort, eller skal der også være plads til en drikkedunk og en ekstra trøje? Aktiv sommerferie Kan du ikke komme i tanker om noget værre end at sidde stille hele sommerferien? Så planlægger du sandsynligvis en ferie med masser af fysisk aktivitet. Det kan for eksempel være, du (og måske familien) skal ud og opleve Danmark fra en cykelsadel. For at sikre en hyggelig tur, er det essentielt at have alt det rigtige udstyr. Blandt andet en cykelhjelm, en god cykellås, drikkedunk samt lappegrej og cykelpumpe er rigtig gode at have med på tur. Hvis du gerne vil på vandretur, kan det være en fordel at vælge en god, gammeldags rygsæk; den er bedre for ryggen på lange gåture. Her er det også vigtigt, at du får fat i et par gode vandresko – og får dem gået godt til, inden du tager afsted. På den måde kan du bedre undgå vabler og ømme fødder. Uanset hvordan du foretrækker at bruge din sommerferie, er forberedelse alfa og omega – ellers ender du med at bruge for meget af din ferie på forberedelser i stedet for oplevelser.

Annoncørbetalt indhold

Nu kan vi næsten smage den – sommeren er på vej, og (ud over vaffelis og strandture) betyder det sommerferie. Men hvordan bliver man bedst helt klar til årets sommerferie? Det kan du læse meget mere om her. Det er nok ikke en komplet guide, da der kan være stor forskel på, hvordan du bedst nyder din ferie.

Anskaf dig noget behageligt hyggetøj

For at opnå maksimal afslapning i ferien er det vigtigt at kunne hoppe i noget hyggeligt og behageligt tøj – især hvis det danske sommervejr viser sig fra sin kølige side. Et jumpsuit, en pyjamas eller et sæt nattøj til mænd er oplagte muligheder. Det er det helt perfekte outfit til en afslappet morgenmad (hen ad formiddagen), og du kan sagtens blive i nattøjet hele dagen – du har jo ferie!

Bliv klar til eventyr

Hvis du ikke er typen, der bare vil bruge sommerferien på at ligge og dase i sofaen (eller i haven, hvis vejret tillader det), skal du måske gøre dig nogle forberedelser, så du er klar til eventyr. Her er første skridt at investere i en god crossbody taske, hvor du kan have alle dine mest nødvendige ejendele med dig, når du tager på udflugter.

Afhængigt af hvilken type oplevelser, du foretrækker, og hvilke ting, du ikke kan undvære på farten, kan du op- eller nedjustere hvilken størrelse taske, du skal kigge efter. Skal den bare kunne indeholde din mobil og dit hævekort, eller skal der også være plads til en drikkedunk og en ekstra trøje?

Aktiv sommerferie

Kan du ikke komme i tanker om noget værre end at sidde stille hele sommerferien? Så planlægger du sandsynligvis en ferie med masser af fysisk aktivitet. Det kan for eksempel være, du (og måske familien) skal ud og opleve Danmark fra en cykelsadel. For at sikre en hyggelig tur, er det essentielt at have alt det rigtige udstyr. Blandt andet en cykelhjelm, en god cykellås, drikkedunk samt lappegrej og cykelpumpe er rigtig gode at have med på tur.

Hvis du gerne vil på vandretur, kan det være en fordel at vælge en god, gammeldags rygsæk; den er bedre for ryggen på lange gåture. Her er det også vigtigt, at du får fat i et par gode vandresko – og får dem gået godt til, inden du tager afsted. På den måde kan du bedre undgå vabler og ømme fødder.

Uanset hvordan du foretrækker at bruge din sommerferie, er forberedelse alfa og omega – ellers ender du med at bruge for meget af din ferie på forberedelser i stedet for oplevelser.