Her er de bedste rødvine til prisen

28/06/2021

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Følelsen af at lave et godt køb er fantastisk. Det får du nu mulighed for, da vi i samarbejde med Den Sidste Flaske har fundet de bedste rødvine til prisen.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links

Udvalget af rødvine er enormt, samt priserne spænder vidt.  Du har måske prøvet at stå nede i dit lokale supermarked og set det store udvalg af vine, og undrert dig over hvad du skulle vælge. Ofte siges det, at pris og kvalitet hænger sammen, men det er ikke altid tilfældet med vin.

Derfor har vi i samarbejde med Den Sidste Flaske undersøgt dette problem. Den Sidste Flaske er en dansk importør af vine, som har mange års erfaringer indenfor området, og vi er derfor helt sikre på, at de ved hvad de snakker om

Her er de bedste rødvine til prisen

Hvis du er interesseret i at lave et scoop, så det nu, du har chancen. Vi har nemlig fundet fire rødvine, hvor du får meget mere vin for pengene. Det er altså vine, hvor du kan lave et sandt røverkøb.

Château La Borie Bois de la Tour Bordeaux 2019

Den første vin er en fransk medaljervinder fra det verdenskendte område Bordeaux. Selve vinen koster i dag 65 kr. per flaske, hvilket er en absolut uhørt pris ift. flaskens indhold.

Selve vinen kommer i en utrolig flot flaske og indeholder en dyb rødvin med rubin nuancer. Den dufter af dejlige friske røde frugter, samt friske blomster aromaer. Den har lang og energisk finish, som afslutter en perfekt oplevelse af denne vin. Den skal helst serveres ved en temperatur omkring 16-19 grader, for at opnå den perfekte oplevelse.

Vil du se mere til Château La Borie Bois de la Tour Bordeaux 2019, så klik her

 

Foto: Annoncør

 

Château Les Mondons Bordeaux 2019

Den næste vin er en medalje vindende fransk vin, også fra det verdenskendte vinområde Bordeaux. Vinen koster 89 kroner, men du kan lave et sandt scoop ved at købe 12 flasker, da du lige nu kan få 6 af dem gratis. Det betyder altså at du for sølle 534 kroner, får 12 vine, som er i vin-eliten.

Vinen har en elegant smag af modne aromaer fra røde bør, samt noter af kryderier som rammer næsen fra starten. Denne elegante oplevelse fortsætter med friske og klare frugt noter i granen og slutter i en finish med en god længde. Det er en vin, som vikrleig har gjort sine mange medaljer fortjent.

Vil du se mere til Château Les Mondons Bordeaux 2019, så klik her

 

Foto: Annoncør

 

Don Simon Cabernet Sauvignon

Den næste vin er et spansk-fransk mix fra spaniens største vinproducent. Vinen er en blanding af den franske Merlot drue, som bruges i mange af de største vine i hele verden, blandet med det nordspanske druer. Selve vinen kan fåes til sølle 47 kroner og er et sandt scoop til prisen.

Vinen har en saftig og forfriskende smag og intense noter af modne frugter, sådom brombær, kirsebær og blommer. Det er en vin, som giver en saftig smag fra start til slut. Det er en vin, som på grund af det spansk-franske mix er meget spændene og særdeles god.

Vil du se mere til Don Simon Nature Merlot, så klik her

 

Foto: Annoncør

 

Bajoz Tinta de Toro – Garnacha Old Vines 2018

Den sidste vin er en spansk prisvindene vin. Den har både vundet guld- og sølvmedaljer for dens gode smag. Det er en vin, hvor du får rigtig meget for pengene, og den kan købes for sølle 50 kroner. Den kommer fra en af de mest velkendte vinproducenter i Spanien, og denne vin vil ikke skuffe dig.

I selve vinen finder du aromaer af sorte kirsebær og røde frugter. Du vil opleve en varm blomme, som flettes sammen med saftige røde bær, som skaber en behagelig oplevelse, når vinen rammer ganen. En sand klasse vin, som næste er for billig til ikke at give et skud.

Vil du se mere til Bajoz Tinta de Toro – Garnacha Old Vines 2018, så klik her

 

Foto: Annoncør

 

Vil du se flere spændene vine, så kører Den Sidste Flaske med et ”Dagens tilbud”. Her finder de en god vin, som tilbyder til en pris langt under markedsværdien. Her er det også muligt at finde nogle rigtig gode vine, til meget få penge. Tjek det ud her.

 

 

 

Anbefalet til dig