Derfor skal du skifte til en varmepumpe nu: Så mange penge kan du spare

01/06/2021

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Du kan få et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ny klimavenlig og moderne luft til vand varmepumpe. Det er billigere, end du tror.

Mest læste i dag

Du kan få et helt gratis og uforpligtende tilbud på en ny klimavenlig og moderne luft til vand varmepumpe. Det er billigere, end du tror.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Har du et gammeldags fyr derhjemme er der nu god grund til at skifte det ud. Det er både dyrt for pengepungen og for klimaet. De gamle fyr koster nemlig mange penge, blot for at få varmet huset op, samt det er skidt for klimaet på grund af deres høje CO2 udledning.

Noget af det smarteste du kan gøre, både for din økonomi og klimaet, er at skifte dit forurenende fyr ud med en mere klimavenlig løsning, som en varmepumpe. En luft til vand varmepumpe bruger f.eks. udeluft og omdanner det til varme, til din gulvvarme og radiatorer. 

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe her

Du kan lige nu vælge om du vil have et tilbud på et køb af en varmepumpe eller en abonnementsordning.

Sidst blev tilskuddet revet væk – du har nu chancen for at få et tilskud på op til 25.000                            

Faktisk kan du ansøge om et tilbud på 25.000 kr. til at få installeret din nye varmepumpe. Det er ofte tanken om at lægge et højt startbeløb for at få installeret en varmepumpe, som kan holde en tilbage, men det kan du altså få op til 25.000 kr. i tilskud til. Når du bestiller et tilbud, regner de dygtige konsulenter på, hvor stort et tilskud du kan få til installeringen af din varmepumpe, hvad enten om det er på abonnement eller ej.

Sidst blev der frigivet 250 mio. kroner til denne tilskudspulje, som blev revet væk på blot en dag. Vil du have en del af denne pulje, som kommer hen over denne sommer, skal du være forberedt med et tilbud på en installering af en varmepumpe.

Få indsamlet dit tilbud på en luft til vand varmepumpe her og vær forberedt til den næste tilskudspulje her

*Kravet for at få en del af denne pulje er, at varmepumpen skal installeres af en professionel i form af en håndværker, og at varmepumpen skal installeres inden for 2 år efter tilskuddet er blevet udstedt.

 

 

 

Anbefalet til dig