Det har du råd til: Dette er det billigste bilmærke at forsikre

Sponseret indhold
Foto: Shutterstock.com
Det behøver ikke altid være dyrt at forsikre sin bil. Herunder kan du se, hvilket bilmærke i Danmark der er billigst at forsikre.

Lige nu læser andre også

Denne artikel indeholder affiliate links

Det er ikke alle biler man har råd til at køre rundt i, selvom man har råd til at købe bilen. Brændstof og særligt forsikringer, kan nemlig være en meget dyr månedlig udgift, som ikke alle tager højde for, før de køber en bil.

Sammenliningstjenesten Samlino.dk har valgt at kigge på, hvad det generelt koster at forsikre sin bil i Danmark. De har derfor taget udgangspunkt i de 25 mest populære bilmærker i Danmark, som er blevet en del af deres undersøgelse.

Se hvor meget du kan spare på din bilforsikring her

Vi har tidligere bragt en artikel her på hjemmesiden om, hvilket bilmærke, der er det dyreste at forsikre, og det kan du læse mere om lige her.

 

Det spiller ind på din forsikring

Prisen for din bilforsikring afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest spiller alder en stor rolle, men det samme gør også antallet af kørte kilometer, antal skader og ikke mindst hvilken bil, du kører rundt i.

 

Dette bilmærke er billigst at forsikre

Samlino har fundet medianprisen på de billigste bilmærker (f.eks. Ford, Chevrolet, Toyota) og de billigste bilmodeller (f.eks. Ford Ka, Chevrolet Spark, Toyota Yaris), og derefter er der taget udgangspunkt i mindst 1.000 opslag fra Samlinos egne brugere for at udregne den endelige 'pris'.

Derfor er priserne baseret på flere 100.000 opslag om priser, og da priserne er medianpriser, er det altså ikke givet, at lige præcis du kan finde en forsikring til præcis den pris. I nogle tilfælde ville du faktisk kunne få forsikringen endnu billigere.

Du kan se hvor meget, du kan spare på din forsikring lige her

Skal du have en ansvars- og kaskoforsikring, så er det billigst at få forsikret en bil i mærket Fiat. En gennemsnitspris lyder nemlig på 3.292 kroner årligt.

Betaler du mere om året for din forsikring af en af de ovennævnte biler? Så bør du gå ind og lave en hurtig sammenligning, så du kan se, hvor meget du kan spare på din forsikring om året. Det kan du gøre ved at klikke på dette link.

 

Hvordan får man den billigste bilforskring?

Der findes rigtig mange forsikringsselskaber i Danmark, og de tilbyder typisk hver sin pris. Du er derfor nødt til at undersøge markedet, hvis du ønsker at finde den billigste og bedste bilforsikring, som passer til dine behov.

I stedet for, at du skal ringe rundt til forskellige forsikringsselskaber i Danmark, så kan du lynhurtigt finde ud af, hvilken pris du kan få på din bilforsikring, gennem en sammenligningsportal som Samlino.

Sådan gør du 

  1. Klik ind på Samlino.dk.
  2. Indtast din nummerplade (Eller vælg model)
  3. Indtast oplysninger såsom, ønsket antal km, vejhjælp, glasforsikring m.m.
  4. Se hvilke priser du bliver tilbudt

 

Husk altid at være opmærksom på detaljerne

Der er ikke noget værre, end hvis du står og skal bruge den forsikring, som du betaler til hver måned, og så finder du ud af, at den skade der er opstået, ikke bliver dækket.

Den laveste pris er derfor ikke altid den bedste. Det er vigtigt, at du kigger på, hvad du gerne vil have dækket af din forsikring. Hvis du ikke ønsker at betale mange penge, for at få hentet din bil, hvis den går i stå, så bør du tilkøbe vejhjælp til din forsikring.

Oplever du ofte, at ud får stenslag, når du kører bil, så vil det være en god ide med en forsikring, der også dækker glasskader.

Derudover så er det vigtigt at kigge på, hvor mange kilometer du kører om året. Hvis du kører flere milometer end du har skrevet i din forsikring, så vil du i værste fald ende med, at du ikke får dækket nogle af dine skader.

Hvis du er klar til at se prisen på din kommende forsikring, så kan du klikke ind og sammenligne her.

 

 

Anbefalet til dig