Det skal du vide om LED-pærer

Mest læste i dag

Det seneste års tid har flere og flere haft travlt med at tænke i besparelser overalt i hjemmet fordi vores forbrugsomkostninger er stukket til vejrs. Er du selv på udkig efter alle de steder du kan spare lidt på forbruget, så læs med her hvor vi bl.a. vil se nærmere på selve LEDpæreren.

LED-pæreren har fået raketfart ud til de danske hjem

Det kan for tiden virke som en kæmpe konkurrence om at spare mest, for der er faktisk ikke rigtig nogen der har råd til at lade være. Du er måske selv på udkig efter de bedste sparemetoder og måske har du også overset noget som egentlig er ligetil? 

LED pærer har været på vej frem i mange år, men har for alvor fået tur i raketfart, efter at vi alle er blevet meget opmærksomme på at spare hvor der kan spares. Vi går rundt og hiver stik ud af kontakter, som vi måske ikke altid fik gjort førhen, men vores energipriser er steget helt vildt og det gør selvfølgelig også at man bliver villig til, at prøve alverdens sparetips af.

En webshop hvor du kan læse dig frem til de rigtige LED-pærer

Hos detLED har de lidt af det hele, når det kommer til lyskilder med LED, men det kan være svært som helt almindelig person at vide hvad det egentlig er vi skal købe. Måske du har prøvet at stå nede i din dagligvarebutik med en pære der er sprunget, for at sikre dig at finde en der kan erstattet den pære der skal udskiftes. 

Heldigvis skal du ikke bekymre dig om hvordan du finder det helt rigtige pærer online, for på siden kan du få forklaringer på f.eks. hvad en LED pærer e27 er for en. Allerede ved at få forklaret de helt basic ting, så er du  for det meste med på hvad der menes. Det der egentlig bare volder de fleste problemer er, at finde frem til de rigtige fatninger.

Det er langt mere strømbesparende at anvende LED-pærer

LED pærer er en god idé at skifte over til, hvis du gerne vil spare penge på din strøm. Grunden til at LED er at foretrække er, at den er langt mere strømbesparende som f.eks. halogenpærer og så følger der også efterhånden rigtig mange muligheder med de typer LED-pærer du kan købe. 

Du kan både finde LED pærer med stor skrue og lille skrue. Det er som regel disse to fatningsstørrelser du har at lege med i hjemmet. Der står dog ikke stor skrue og lille skrue når du handler dine LED pærer. Her skal du i stedet søge på e27 eller e14.

Anbefalet til dig