Danske boligejere har tårnhøje friværdier - Få styr på din friværdi her

24/3/21 12:00

Johnny Thomsen

Foto: EDC
Denne artikel indeholder affiliate links Boligpriserne er stigende, og det betyder danskerne har masser af friværdi i deres bolig. En analyse fra Realkredit Danmark viser at danske boligejere gennemsnitligt har en friværdi på 987.000 kr. per bolig. Gælder det også for dig?   Hvad kan høj friværdi betyde Har du også friværdi i din bolig, kan det give  dig mulighed for nogle ting du ikke lige gik og troede var muligt. Måske er det tid til en ny bil, måske er det nu du  skal have det nye køkken du har drømt om eller måske der skal foretages kloge energirenoveringer i boligen, så du får lavere varmeregning og samtidigt øger boligens værdi.   Et salgstjek kan vise din friværdi Er du nysgerrig på friværdien i din bolig? Så kan et salgstjek være rigtigt for dig. Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC, tilbyder et gratis salgstjek. Og der er ingen forpligtigelser i at du skal sætte dit hus til salg hos dem bagefter.    Find ud af hvor meget din bolig er værd gennem et gratis salgstjek hos    Sådan foregår et Salgstjek Du bestiller dit salgstjek nemt via links her i artiklen. Med et gratis Salgstjek får du: en grundig vurdering af din boligs værdi overblik over omkostninger ved salg en beregning af dit overskud ved salg konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar.   Bestil et gratis salgstjek her   Du er velkommen til at bestille et gratis Salgstjek, også selvom du ikke har planer om at sælge. Beslutter du dig for at sætte din bolig til salg, sørger EDC for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.  
Denne artikel indeholder affiliate links

Boligpriserne er stigende, og det betyder danskerne har masser af friværdi i deres bolig. En analyse fra Realkredit Danmark viser at danske boligejere gennemsnitligt har en friværdi på 987.000 kr. per bolig. Gælder det også for dig?

 

Hvad kan høj friværdi betyde

Har du også friværdi i din bolig, kan det give  dig mulighed for nogle ting du ikke lige gik og troede var muligt. Måske er det tid til en ny bil, måske er det nu du  skal have det nye køkken du har drømt om eller måske der skal foretages kloge energirenoveringer i boligen, så du får lavere varmeregning og samtidigt øger boligens værdi.

 

Et salgstjek kan vise din friværdi

Er du nysgerrig på friværdien i din bolig? Så kan et salgstjek være rigtigt for dig.

Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC, tilbyder et gratis salgstjek. Og der er ingen forpligtigelser i at du skal sætte dit hus til salg hos dem bagefter. 

 

Find ud af hvor meget din bolig er værd gennem et gratis salgstjek hos 

 

Sådan foregår et Salgstjek

Du bestiller dit salgstjek nemt via links her i artiklen. Med et gratis Salgstjek får du:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi

  • overblik over omkostninger ved salg

  • en beregning af dit overskud ved salg

  • konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar.

 

Bestil et gratis salgstjek her

 

Du er velkommen til at bestille et gratis Salgstjek, også selvom du ikke har planer om at sælge. Beslutter du dig for at sætte din bolig til salg, sørger EDC for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.