Få klaret flytningen uden for meget stress og jag

Af: Valdemar Lind

|

10/02/2023

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Det er nok de færreste mennesker, som helt ærligt kan sige, at det at flytte er en helt udmærket og afslappende proces. For langt de fleste mennesker er det at flytte nemlig noget, som kan være utroligt stressende - og det er uanset hvor mange man er, og hvor mange ting der skal flyttes.

Det er netop en blanding af, at man i perioden, hvor man flytter, ikke rigtig har et rigtigt hjem, fordi man er et sted imellem to boliger, hvoraf ingen af dem er rigtig færdige - og at man desuden også har en masse praktiske ting, der skal klares i forhold til eksempelvis at få flyttet alle tingene og desuden få boligen til at spille til de næste, der skal bo i den. Så derfor kommer der her nogle tips til, hvordan man får klaret flytningen uden at stresse alt for meget over det.

Sørg for hjælp til selve flytningen af tingene

Noget af det, som særligt kan være stressende i forbindelse med en flytning, er, hvordan man rent faktisk skal få flyttet tingene. Derfor bør man allerede i god tid få arrangeret alt omkring selve flytningen, så det ikke bliver et forstyrrende element. 

Det kan man for eksempel gøre ved at hyre nogle flyttemænd, så man ved, at der er overblik over situationen. Men det er også en ret god ide at spørge nogle af de tætteste familemedlemmer, eller måske endda nogle gode venner, om de har lyst til at give en hånd med. De fleste har nemlig forståelse for, at det kan være lidt presset at flytte, og derfor er der måske også villige til at hjælpe lidt til.

Få en maler ud til huset

Noget, som man også typisk skal gøre, når man flytter, er, at man skal male alle væggene, så de er flote til de nye, der skal bo i boligen. Men at male en masse vægge, særligt hvis det er en større bolig, man bor i, kan være en meget langtrukken proces, og det er måske ikke lige noget, man har lyst til at bruge sin tid og energi på, hvis man i forvejen er stresset over at skulle flytte. 

Derfor kan man jo overveje blot at tage kontakt til en maler København - eller hvorend man nu bor. På den måde skal man slet ikke tænke mere over de mange vægge, der skal males. Hvis man synes, at man har råd til at hyre en maler, er det i hvert fald en rigtig god ting at give sig selv, hvis man gerne vil undgå netop at bruge for meget energi og tid på at stresse over flytningen.

Mest læste

Bor du i et hus fra før 1984? Så kan du få et gratis hustjek Er dit hus fra før 1984? Så har du mulighed for at få et gratis hustjek til en værdi af 3.000 kroner. Se herunder hvordan du gør.
Derfør bør unge mænd være medlem af a-kasse Unge danske mænd bør overveje at blive medlem af en a-kasse af flere væsentlige grunde. A-kasser spiller en central rolle i det danske velfærdssystem ved at tilbyde økonomisk sikkerhed og støtte i perioder med arbejdsløshed.

Anbefalet til dig