Eksperterner anbefaler: De fem bedste rødvine til under 100 kroner

Foto: Annoncør

Følelsen af at lave en god handel er fantastisk. Vi har i samarbejde med Densidsteflaske.dk fundet fem rødvine, hvor du får mere for prisen.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Følelsen af at finde en vin, som smager godt, og samtidig er den billig, er fantastisk. Prisen er ikke altid det, der kendetegner om en vin er god. Du kan faktisk godt få gode vine, som ikke tømmer dine lommer.

Vi har nemlig i samarbejde med eksperter fra densidsteflaske.dk samlet de 5 bedste rødvine til under 100 kroner. Det er næsten garanteret at der er en rødvin, som du godt kan lide.

Gå ikke glip af vores anbefalinger og se mere nedenfor.

Don Simon Cabernet Sauvignon

Vi springer ud i den første vin, som er en rødvin fra spaniens største producent. Den står til kun 47 kroner lige nu og er et sandt mesterværk til prisen. Med denne vin får du en lækker blød, rund og velsmagende Cabernet Seuvigion vin.

Det er vin, som passer perfekt til pizza eller pasta en fredag aften, når der skal hygges og er generelt en vin de fleste kan lide. Kunne du tænke dig at læse lidt mere omkring vinen, så klik på linket nedenfor.

 

Foto: Annoncør

 

Klik her for at se mere til Don Simon Cabernet Sauvignon vinen

Chaffey Bros Not Your Grandma’s Red 2016 

Den næste vin på programmet er en australsk rødvin. Vinen er en fornuftigblanding af Granache (42%), tempranillo (31%), Shiraz (19%) og Mataro (8%) som er blevet plukket tidligt, så vinen bevare så meget friskhed som muligt fra de gamle vinstokke. Det udløser en stor smagsdybde i vinen, som går at den er alle pengene værd.

Den kan i dag erhverves for 75 kroner, hvilken er billigt i forhold til vinens kvalitet. Det er både en vin, der passer godt til en aften på terrassen, men også til en god gang pasta bolognese. 

 

Foto: Annoncør

 

Klik her for at se mere til Chaffey Bros Not Your Grandma’s Red 2016 

Captain Cook Shiraz Cabernet Sauvignon 2019

Den tredje vin er endnu en australsk vin. Dette er en tør og kraftig vin, der er opkaldt efter den engelske opdagelsesrejsende, Kaptajn Cook. Pga. af dens kraftige og lidt tører smag, er vinen oplagt til store bøffer eller til en kold efterårsdag.

Vinen byder på aromaer af modne bær, som bliver komplimenteret af hints af eg og kryderrier. Den koster kun sølle 60 kroner, og er en vin som giver smag hele vejen ned gennem ganen, der virkelig gør vinen speciel. 

Foto: Annoncør

 

Klik her for at se mere til Captain Cook Shiraz Cabernet Sauvignon 2019

Progetti Agricoli Valpolicella Ripasso Ardevi 2018 

Den fjerde vin er en italiansk delikatesse. Det er en rødvin, som passer perfekt til grillkød. Det er en vin, som har fået rigtig gode anmeldelser og som har et godt renome.Den kan i dag købes til kun 79 kroner, hvilket er et røverkøb ift. vinens kvalitet. 

Vinen har en dominerende duft af røde frugter, såsom jordbør og kirsebær, med et lille hint af krydderier.  Det er en relativ tør vin og det blandet med dens stærke frugtsmag, giver det vinen en lang og lækker finish.

 

Foto: Annoncør

 

Klik her for at se mere til Progetti Agricoli Valpolicella Ripasso Ardevi 2018

Bodegas Ego Acuma 2019

Den sidste vin er en brølende spansk vin  til 79 kroner. Det er en rødvin med masser af karakter og kraft. Flasken udseende siger meget om vinen, nemlig kraftfuld.

Vinen er lavet af massere af modne mørke bær, som giver vinen den kraftige smag. Selvom den er kraftig, har en den en virkelig lækker smag, med en charmerende blød og rund stil. En fantastisk balance mellem saft og kraft. En sand ”must have” vin.

 

Foto: Annoncør

 

Klik her for at se mere til Bodegas Ego Acuma 2019

Alle vine kan købes hos densidsteflaske.dk, som tilbyder personlig service og gratis fragt på alle leverancer på over 6 flasker.

 

 

Læs også