Find den rigtige gamer PC

Af: Valdemar Lind

|

30/12/2022

Er du på udkig efter en god gamer PC er der mange muligheder at gå efter. Netop på grund af de mange muligheder, kan det være at du har brug for at skabe dig et overblik over hvad du kan vælge mellem, så du lettere kan nå frem til den endelige PC. Vi vil i denne artikel forsøge at skabe dette overblik for dig.

Mest læste i dag

Find en stationær pc der er perfekt til både nye og gamle spil

Når man skal bruge en computer til almindeligt husbrug, er det som regel ret let at komme heldigt afsted med ethvert køb, men med en gamer PC er det lidt noget andet, for her kræver det at du finder en computer der også kan håndtere spil.


Selvom man hurtigt kan blive enige om at en gamer PC kræver en masse ekstra hardware, så er man langt fra stadig i mål med udvælgelsen af hvilken PC man skal købe. Stationær gamer PC er noget du kan gå efter både om du ønsker en saml selv løsning, men der er også gode muligheder for at finde gode færdigsamlede stationære PC’er, der er klar til at hive de spil igennem som du vil spille.

Få maskiner der er bygget op af de bedste nørder og teknikere

Spil udvikles hele tiden til at blive bedre i kvaliteten og de nyere spil kan derfor også kræve en del fra din computer såsom hukommelse, processor og grafikkort. Hvis du ikke aner hvad noget af dette er, vil du helt sikkert ikke skulle kaste dig over en saml selv løsning af en gamer PC, men i stedet vælge en gamer PC som du f.eks. kan finde hos Føniks, der har de bedste nørder og teknikere sat på opgaven til at samle færdige gamer PC’er til sådan nogle som dig.


En stationær computer kan hurtigt fylde meget. Det gør ikke en gamer noget at der er fede maskiner der kan trække de vildeste spil, men skal computeren stå i et fællesrum i hjemmet, er det måske ikke det sjoveste at have et stort udstyrsstykke stående fremme. Her kan du eventuelt få glæde af en gamer bærbar computer i stedet. 


Det der er vigtigt at se efter ved en ordentlig gamer PC er, hvor god hukommelse, processor og grafikkort der er i maskinen. Det er vigtigt at det hele spiller sammen, så computeren ikke brænder sammen fordi der er noget der ikke kan følge med til noget andet. Du kan som tommelfingerregel sige at du ikke må gå ned på mindre end 144hz og så gælder det om at finde en computer der har så kort en responstid som muligt.


Anbefalet til dig