Find din indre eventyrer frem med det rette udstyr

Af: Jonas Chan

|

21/04/2022

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Går du og tænker, at det der friluftsliv kunne være sjovt at prøve? Du er ikke den eneste. Flere og flere begiver sig ud i den danske vildmark. Nye shelters popper op over alt, så der er plads til det voksende antal friluftsfolk. Er du helt ny i feltet, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Først skal du selvfølgelig starte med at komme derud og se om det er noget. For hvis bare tanken om at lave bål skræmmer dig og du ikke kan klare røglugten eller din egen sved, så er det afgjort. Hvis du derimod synes, at det lyder spændende at lave bål og ikke har noget imod at svede lidt, så er du allerede tættere på målet. Har du brug for udstyr til friluftslivet? Om du har det rette udstyr på nuværende tidspunkt, er egentlig ligegyldigt. Lige nu handler det om at komme ud og få jord under neglene.  Men for at gøre oplevelsen bedst mulig er det alligevel ikke en dårlig idé at investere i noget udstyr. Især hvis du har tænkt dig at lave bål, er det rart at have noget tøj til dette formål. Røg kan hænge i tøjet et stykke tid, selvom det vaskes. En vandretur bliver også det bedre og langt mere behagelig i rigtigt vandretøj af åndbart kunststof. Som det allermindste bør du investere i vandrebukser- og bluser. Rigtige vandresko- eller støvler er næsten det vigtigste, da disse er hårdføre og tåler slid og læs, hvilket netop er, hvad du ønsker. Du ønsker ikke at stå sål-løs midt i ingenmandsland. Herefter kommer rygsækken, et førstehjælpssæt og eventuelt et telt og soveudstyr, hvis du vil folde din indre eventyrer helt ud. Alt hvad du har brug for, kan findes hos Outdoorpro.dk. Tag familien med på eventyr Bliver du helt bidt af friluftslivet, er det næste skridt at få familien med ud. Alle har godt af lidt frisk luft og oplevelserne er mange. Et liv fyldt med oplevelser er bedre end et liv uden. Er oplevelserne samtidig gode, er det sikkert at sige, at du vil få en masse point på familiekontoen. Måske overrasker I hinanden, hvis det viser sig, at det var lige præcis dette, I manglede i jeres hektiske hverdagsliv. Så på med vandrestøvlerne. En hel verden fuld af oplevelser og bål-mad venter på jer. 

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Går du og tænker, at det der friluftsliv kunne være sjovt at prøve? Du er ikke den eneste. Flere og flere begiver sig ud i den danske vildmark. Nye shelters popper op over alt, så der er plads til det voksende antal friluftsfolk.

Er du helt ny i feltet, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Først skal du selvfølgelig starte med at komme derud og se om det er noget. For hvis bare tanken om at lave bål skræmmer dig og du ikke kan klare røglugten eller din egen sved, så er det afgjort.

Hvis du derimod synes, at det lyder spændende at lave bål og ikke har noget imod at svede lidt, så er du allerede tættere på målet.

Har du brug for udstyr til friluftslivet?

Om du har det rette udstyr på nuværende tidspunkt, er egentlig ligegyldigt. Lige nu handler det om at komme ud og få jord under neglene. 

Men for at gøre oplevelsen bedst mulig er det alligevel ikke en dårlig idé at investere i noget udstyr. Især hvis du har tænkt dig at lave bål, er det rart at have noget tøj til dette formål. Røg kan hænge i tøjet et stykke tid, selvom det vaskes.

En vandretur bliver også det bedre og langt mere behagelig i rigtigt vandretøj af åndbart kunststof.

Som det allermindste bør du investere i vandrebukser- og bluser. Rigtige vandresko- eller støvler er næsten det vigtigste, da disse er hårdføre og tåler slid og læs, hvilket netop er, hvad du ønsker. Du ønsker ikke at stå sål-løs midt i ingenmandsland.

Herefter kommer rygsækken, et førstehjælpssæt og eventuelt et telt og soveudstyr, hvis du vil folde din indre eventyrer helt ud.

Alt hvad du har brug for, kan findes hos Outdoorpro.dk.

Tag familien med på eventyr

Bliver du helt bidt af friluftslivet, er det næste skridt at få familien med ud. Alle har godt af lidt frisk luft og oplevelserne er mange. Et liv fyldt med oplevelser er bedre end et liv uden. Er oplevelserne samtidig gode, er det sikkert at sige, at du vil få en masse point på familiekontoen.

Måske overrasker I hinanden, hvis det viser sig, at det var lige præcis dette, I manglede i jeres hektiske hverdagsliv.

Så på med vandrestøvlerne. En hel verden fuld af oplevelser og bål-mad venter på jer. 

Anbefalet til dig