Fliserensningstips og tricks

17/3/23 10:46

Mikkel Preisler

Fliser er et populært valg til udendørsarealer, da de er nemme at vedligeholde og derfor giver et flot og rent udtryk til udendørsarealet. Læs med her, hvis du søger tips og tricks til vedligeholdelse af et flisebelagt område.
 

Overvej at investere i hjælp fra professionelle til at få renset dine udendørs fliser

Det kan være en god idé at investere i professionel hjælp til rengøring af dine udendørs fliser, hvis det er et større areal eller hvis du selv har svært ved at få bugt med snavset. Professionelle vil have de rette produkter og viden om, hvordan man bedst renser fliserne, så de bliver helt rene og ser nye ud igen. De vil også vide, hvilke produkter der skal bruges på forskellige typer af overflader for at undgå skader på dem. Hos Stecks Fliserens kan du indhente et tilbud uanset hvilken type fliser du har. Når du indhenter et tilbud, kommer du i kontakt med Mathias Steck ejeren af fliserens firmaet Stecksfliserens.dk, som har flere års erfaring og mange tilfredse kunder. Desuden kan professionelle hurtigere få jobbet gjort end dig selv - så du kan spare tid og energi på dette projekt.

Tips og tricks til rengøring af udendørsfliser

Det er vigtigt at holde sine udendørsfliser rene, da det både giver et flot udseende og forlænger levetiden af fliserne. Her kommer nogle tips og tricks til, hvordan du selv kan vedligeholde dine udendørsfliser løbende, så snavset ikke tager overhånd:

1. Fjern eventuelle blade, skidt eller andet affald fra fliserne med en stiv kost eller en hård børste. 
2. Brug en rens til at vaske fliserne. 
3. Skyl grundigt efter med rent vand. 
4. Lad fliserne tørre - så står de flotte og rene igen.

Derfor skal du passe på med at anvende en højtryksspuler til rensing af fliser

En højtryksspuler er et godt værktøj til rensning af mange overflader, men det er ikke altid den bedste løsning. Dette gælder især når det kommer til fliser og fuger. Hvis man bruger en højtryksspuler på disse overflader, kan det skade dem og fjerne fugerne. Dette skyldes at trykket fra spuleren kan være for stort og dermed ødelægge fliserne eller fugerensemidlet. Derudover kan en højtryksspuler også i nogle tilfælde få fliserne til at løfte sig. Det er altså vigtigt at være forsigtig, hvis du vil anvende en højtryksspuler. Hvis du har svært ved at få skidt af dine fliser, kan det være værd at overveje, om professionel hjælp er vejen frem, så du sikrer, at de får den helt rette behandling.