Eksperter anbefaler: Disse forfriskende vine skal du drikke på dine sommeraftener

Foto: Shutterstock.com

Den danske sommer er over os og hvilken anledning er bedre til at drikke et koldt glas vin. Vi har i samarbejde med eksperter fra Densidsteflaske.dk fundet 5 vine der passer perfekt til dine sommeraftener.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Så ramte sommeren endelig Danmark med høje temperaturer og solskin. Det giver anledning til få havemøblerne ud og nyde et glas koldt vin sammen med familien eller vennerne. I den anledning vil vi gerne klæde dig på, så får de helt rigtige vine til dine sommeraftener.

En sommer-vin skal være forfriskende, som kan holde hovedet koldt og friskt. 

Vi starter med en boblende vin, som vinen Liquid Gold Bubbles Purple, som kommer fra de nordøstlige områder i Italien. Det er en mousserende hvidvin, der har kompleksiteten og smagsdybden som ofte er forbundet med Champagne. Liquid Gold er perfekt til at få startet din aften, på den bedste måde.

Foto: Annoncør

 

Læs mere om Liquid Gold Bubbles Purble her

 

Densidsteflaske.dk anbefaler her også hvidvinen Baglietti Prosecco No. 10, som kommer fra det berømte vinhus, Cantina Baglietti, i det nordlige Italien. Den kommer i en fantastisk flot flaske og har en dominerende duft og elegant tør smag af pærer, citrus og mandler, kombineret med en velafbalanceret syre, er denne vin en god kandidat til din sommeraften.

Foto: Annoncør

Læs mere om Baglietti Prosecco No. 10 her

 

Den næste vin er Charles Smith Band of Roses Rosé 2018, som er en Rosé som skal drikkes meget kølig. Selve vinen er en tør Rosé lavet på 100% Pinot gris. Den er ren, levende og frisk og har en gennemtrængende smag af guava, mandarin og passionsfrugt. En sand rockstjerne inden for rosé vine.

Foto: Annoncør

 

Læs mere om Charles Smith Band of Roses Rosé 2018 her

 

Den anden rosé, der bliver anbefalede er den prisvindende Mirabeau Belle Année Rosé 2019. Dette er en vegansk dyrket vin og vandt i 2019 guld i Drinks business global masters rosé. Det er en vin som er perfekt at dele med venner og familie i solen og med en flot blå himmel. Selve vinen, er en delikat rosé fyldt med frugtige aromaer samt et hint af citrus, grapefrugt, appelsinskal, jordbær og roser.

Foto: Annoncør

Læs mere om Mirabeau Belle Année Rosé 2019 her

 

Den sidste vin, er den Australske hvidvin Chaffey Bros Wine Co. Tripel punkt 2018. Det er en moderne vin, som er af høj kvalitet og er fremragende til en varm sommerdag, samt passer perfekt til fisk eller grøntsager. Den har fået gode anmeldelser og er super lækker til prisen.

Foto: Annoncør

 

Læs mere om Chaffey Bros Wine Co. Tripel punkt 2018 her

Vi ønsker dig en rigtig god sommer, og håber at denne guide kan hjælpe dig til at gøre den endnu bedre.   

 

 

 

Læs også