Forkæl dit barn - 3 fordele ved et Smartwatch til børn

Mest læste i dag

Det såkaldte smartwatch har for længst vundet indpas hos den voksne danske befolkning, mens det halter mere, når det kommer til smartwatch til børn. Der er dog mange fordele ved at investere i et smartwatch til børn. Hvis du allerede har forsøgt dig med at google Smartwatch børn uden resultat, så får du tre fordele serveret her.

Et smartwatch er et opgraderet armbåndsur

Det er bestemt ikke unormalt, at børn har et armbåndsur på. Med telefoner og tablets er det blevet mindre udbredt for alle at gå med ur, men det har smartwatches bestemt lavet drastisk om på. Du sjældnere møde et menneske uden smartwatch end et med. Og det er med god grund, da et smartwatch gør livet nemmere med diverse apps, som også kan kobles til telefonen. Disse goder skal dit barn naturligvis også nyde godt af. Det kan eksempelvis være, at du endnu ikke mener, at dit barn skal have en telefon, men jo alligevel skal kunne se klokken og lignende. På den vis kan et smartwatch til børn være en god mulighed. Der er dog også andre gode muligheder ved et smartwatch til børn, hvis uret kobles op til en smartphone.

Lad dit barn møde gadgets og teknologi på en god og sikker måde

Det er i vores moderne verden helt uundgåeligt, at dit barn ikke ville skulle stifte bekendtskab med diverse gadgets, forskellige teknologier og, sidst men ikke mindst, sociale netværk. Med et smartwatch til børn kan du introducere dit barn til gadgets i en tidlig alder på en ganske fornuftig måde. En smartwatch til børn har indbygget forældrekontrol, hvor du kan styre, hvad dit barn kan tilgå. Du kan derudover også aktivere aktivitetssporing, som kan fortælle dig, hvor dit barn befinder sig henne.

Funktioner såsom bevægelse, læring og underholdning 

Et smartwatch til børn har typisk mange funktioner, der kan appellere til både læring, bevægelse og træning eller blot ren underholdning. Funktionerne afhænger lidt af modellerne og mærkerne, du bør derfor undersøge på forhånd, hvad de enkelte smartwatches har at tilbyde, så det kan opfylde dit og dit barns behov. Vil du eksempelvis gerne motivere dit barn til at bevæge sig yderligere, kan du investere i et smartwatch til børn, som netop har dette i fokus. Dette smartwatch vil have indbyggede apps og trackere, som hele tiden inspirerer dit barn til at yde noget ekstra. Det kan fx være en skridttæller. 

Anbefalet til dig