Er du træt af dårlige undskyldninger fra dit forsikringsselskab?

17/6/21 14:09

Valdemar Lind

Foto: Annoncør
Der kan være mange paragrafer og undskyldninger, som gør at du ikke får den forsikring erstatning, som du egentlig betaler for. Nu er der et nyt forsikringsselskab på markedet, som giver dig 100% gennemsigtighed.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Forsikringer kan være en besværlig størrelse og man kan ofte stille sig spørgsmålende, hvad betaler jeg for, hvad dækker min forsikring egentlig eller hvad får jeg udbetalt hvis uheldet rammer mig. Det kan nogle gange være svært og gennemskue og du kan ofte gå hen blive skuffet, hvis uheldet lige pludselig rammer dig. Du kan få en masse paragraffer og undskyldninger fra forsikringsselskabet, som gør at du får mindre eller absolut ingenting.

Det er der nu en løsning på. Forsikringsselskabet Hedvig har valgt at lancere et nyt koncept, hvor de tilbyder 100% gennemsigtighed på deres forsikringer. Hedvig’s målsætning er at 75% af alle indtægter går til udbetalinger af skader, mens de sidste 25% går til de daglige udgifter og videreudvikling. Kommer der noget i overskud, går det til velgørenheds organisation Weshelter, som hjælper hjemløse danskere.

Se mere til Hedvig forsikring her

Det betyder altså, at virksomheden ikke er ude på at tjene så mange penge på dig som muligt, men blot sørge for at du får udbetalt, hvad du er beretiget til.

100 % gennemsigtighed

Hedvig har udarbejdet en App, som er tilgængelig på diverse telefoner, hvor du hele tiden kan se hvad din forsikring dækker og hvor mange penge du får udbetalt, hvis uheldet er ude. Hertil står deres kundeservice klar fra kl. 09-22 hver dag, hvor du altid kan ringe og spørge dem ind til din forsikring.

Få forsikring med 100% gennemsigtighed her

Glade kunder

Trods Hedvig måske ikke er et selskab du har hørt om før, så kommer du nok til det. Det er et af de forsikringsselskaber med de bedste anmeldelser på markedet, hvor de bl.a. får 4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Her får de bl.a. stor ros for deres nemme app, samt deres utrolig god kundeservice, som er både hurtig og effektiv.

Prøv det i dag og få et tilbud på forsikring hos Hedvig idag