Få et GRATIS tjek af dit hus - Spar 2.995 kr

20/11/20 14:15

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Er dit hus fra før 1984? Så har du mulighed for at få et gratis hustjek til en værdi af 2.995 kr. Se herunder hvordan du gør
Denne artikel indeholder affiliate links

Efter flere år med stigende boligpriser, går flere og flere dansker med overvejelser omkring boligforbedringer og renoveringer af deres huse. Det kan være en god idé at få et overblik over hvilke forbedringer der bedst kan betale sig, især hvis dit hus er af ældre dato. Her kan et hustjek klart anbefales.

Et hustjek er en grundig gennemgang af husets vinduer, døre, træværk, facade, tag, tagrender, loft- og hulmursisolering. Hustjekket giver giver overblik over husets tilstand og den medfølgende rapport fortæller om eventuelle fejl og mangler og om husets sundhed. 

Firmaet Jydsk Tagteknik udfører disse hustjek. Normalt koster sådan et hustjek 2.995 kroner, men netop nu tilbyder de det dog ganske gratis.

Klik her og bestil et gratis hustjek 

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Sådan foregår det

Proceduren ved et hustjek er:

  1. Book online - Vælg den dato og tidspunkt der passer dig.
  2. Hustjekket - Firmaet gennemgår husets vinduer, døre, træværk, facade, tag, tagrender, loft- og hulmursisolering.
  3. Detaljeret husrapport - Du får en detaljeret husrapport med vedligeholdelsestips, forslag til energibesparelser og tilbud på eventuelle reparationer.
  4. Velkendte smileys - Med velkendte smileys fortæller rapporten, hvilke forbedringer der kan gøre dit hus sundt
  5. Gennemgang af rapport - Konsulenten gennemgår rapporten sammen med dig. Og giver dig en pris på udbedringer af de områder, der har fået en utilfreds smiley.

Klik her og bestil et gratis hustjek med udførlig rapport

OBS! Tilbuddet gælder fastland og brofaste øer