Her finder du kærligheden på nettet: De bedste datingsider samlet et sted

25/11/20 15:00

Johnny Thomsen

Dating er en af de brancher, der har det bedst på Internettet. Danskerne har i den grad taget online dating til sig, og langt de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt brugt en online datingplatform. Men hvilke muligheder har du reelt?
Denne artikel indeholder affiliate links.

Det er ikke underligt, at det er blevet så populært at benytte sig af de online datingmuligheder, der findes i Danmark. Online dating er en virkelig effektiv metode til at finde både den korte og den lange kærlighed. Uanset om du leder efter et one-night-stand eller du vil giftes og have børn, så er der en platform, der passer til dig.

I dag er hver fjerde parforhold startet online, hvilket fortæller sit tydelige sprog om den indflydelse online dating har på danskernes kærlighedsliv.

Hvad skal man vælge, når man dater?

Det kan dog være yderst besværlig at finde den rette platform. Derfor ender mange singler på de meget generiske tjenester som f.eks. Dating.dk, som i dag er Danmarks største platform. Størrelsen er dog ikke ensbetydende med, at det er den bedste platform til dig.

Måske leder du efter en helt bestemt person, med et helt bestemt erhverv? Måske kigger du mere efter et kort forhold eller måske tænker du, at dine matches skal baseres på dine interesser eller hvor du bevæger dig henne.

Det er her, man skal begynde at lede efter den rette platform. For de præferencer, man har i forhold til dating, skal selvfølgelig matches af en modpart, og her kan man sagtens skifte platform for at opjustere sandsynligheden for at få succes.

I skrivende stund findes der mere end 100 datingsider, så det er helt umuligt at være bruger alle steder. Derfor skal man lave lidt forarbejde inden man signer op hos en side. Det er normalt, at datingtjenester tager penge for deres service, så derfor kan man ikke bare melde sig ind her og der.

Rating på Trustpilot

Det er muligt at kigge på tjenesternes rating på Trustpilot, men det giver ikke altid mening. Nogle tjenester får dårlige anmeldelser af den simple grund, at konceptet ikke passer med det, som andre synes er 'rigtigt'. Andre får en dårlig anmeldelse fordi den enkelte bruger ikke har held med at kaste sin kærlighed ud i æteren. Derfor skal du selv træffe en beslutning og måske lige google den enkelte tjeneste for at sikre dig, at det ikke er et snydesite.

Der har nemlig været flere eksempler på, at datingtjenester har oprettet falske profiler eller gør det svært for brugeren at slippe ud af et abonnement. Langt de fleste sider og tjenester er dog ganske glimrende på trods af dårlige Trustpilot-anmeldelser. Brug altid din sunde fornuft inden du svinger Dankortet.

Hvor møder jeg min næste kæreste?

Som du allerede har læst, så skal du spørge dig selv, hvem det er du søger. Er du f.eks. +50 år gammel, så er der et glimrende datingalternativ i senior.dk. Har du en idé om, at din kæreste skal have en god uddannelse, kan man kigge på partnermedniveau.dk.

Der er også mange, der går op i udseende, status eller andre forhold. Der kan også være seksuelle præferencer, der spiller ind. Der er glimrende alternativer, hvis du er homoseksuel, hvis du vil have en yngre kæreste eller hvis du har nogle frække fantasier. Det er det sjove ved online dating. Der er noget for alle.

Nedenfor kan du se en udvalgt liste over nogle af de steder, du kan gå på jagt.

God vind.

 

Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største datingsite - og ældste!

Klik her og opret profil

 

50PlusMatch

50PlusMatch er en dating side for alle aktive mennesker over 50 år.

Klik her og opret profil

 

Senior.dk

Senior.dk er dating for danskere over 50 år. 

Klik her og opret profil

 

PartnerMedNiveau

PartnerMedNiveau er et matchmaking site for singler med ambitioner på både privat og professionel plan.

Klik her og opret profil

 

Single.dk

Single.dk er en dating portal der siden 1999 har bragt titusindvis af singler sammen.

Klik her og opret profil

 

Scor.dk

Scor.dk er mødested på nettet for par og singler, som søger fræk sexdating, en sød kæreste eller nye venner.

Klik her og opret profil