Kom i både fysisk og mental topform - med VitaePro

22/6/21 13:15

Valdemar Lind

Foto: Annoncør
Når du både er i god fysisk og mental form, er du med til at øge din livsglæde. Derfor er det vigtigt at have fokus på, at led og muskler fungere optimalt. Her kan det populære kosttilskud Vitaepro være en god hjælper.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

En afgørende forudsætning for at man holde sin krop sund, både mentalt og fysisk, er at få de næreingsstoffer, som kroppen har brug for. De aktive ingredienser i Vitaepro er gode til dine led, muskler og hjerte, samt det bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Det er med til at give dig en bedre blodcirkulasion, som giver dig fornyet energi i hverdagen.

Den nyeste version af VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable, samt endnu mere D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion. Oveni indeholder VitaePro olivenolie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.

Køb det nye VitaePro til halv pris her!

Og VitaePro indeholder selvfølgelig stadig, alle de ingredienser, som VitaePro i forvejen er kendt for.

Kom i topform til halv pris

Lige nu har du mulighed for at prøve den nye udgave af VitaePro til halv pris de første 7 uger. Samtidig modtager du en pakke Collagen Duo i velkomstgaven.

Som ny kunde sparer du altså 50% de første 7 uger og betaler kun 164 kr (Normalpris 328 kr.), samt en pakke af Collagen Duo. Der er ingen binding på abonomentet og du kan til hver en tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement.

Køb det nye Vitaepro til halv pris i dag!

9 ud af 10 anbefaler VitaePro

VitaePro har lavet en undersøgelse blandt deres kunder, hvor det viser sig at hele 9 ud af 10 kunder ville anbefale VitaePro til andre.

*Kosttilskuddet bør ikke erstatte en varieret og afbalenceret kost og sund livstil, men skal bruges som et suplement, til optimering af din krops indtagelse af vitaminer.