Få gratis adgang til Danmarks største samling af lydbøger

Sponseret indhold
Foto: Shutterstock.com
Få adgang til mere end 250.000 bøger og lydbøger helt gratis. Få 30 dage med Mofibo lige her.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links.

Du har helt sikkert hørt om Mofibo før. Lige nu har du mulighed for at få adgang til deres sortiment af 250.000 bøger og lydbøger i 30 dage helt gratis. Og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Få Mofibo gratis i 30 dage her

Hvis du er i tvivl om, lydbøger er noget for dig, så har du mulighed for at teste det af nu. Mofibo kører en kampagne, hvor de giver dig gratis adgang til alt indhold i deres tjeneste. Med mere end 250.000 forskellige bøger og lydbøger er der nok at tage fat i.

 

Bestsellers, bagebøger og biografier

Der er noget for enhver smag på Mofibo. Du finder en række af de allermest populære bøger lige nu, og det er bl.a. både indenfor krimigenren, koge- og bagebøger og biografier. Du kan også gå ombord i rækken af selvhjælpsbøger, hvor der er alt lige fra sundhedsbøger fra eksperten Michelle Kristensen, kendt fra Go' morgen Danmark, til Helle Joofs bestseller Papmaché-reglen. 

 

Sådan kommer du hurtigt i gang med gratis Mofibo

For at komme i gang med dine 30 dages gratis Mofibo, skal du først klikke på dette eller et af de andre links i denne artikel. Klik her for at gå til Mofibo.

Dernæst gør du følgende

  1. Klik på Opret dig her inde på Mofibo

  2. Udfyld din emailadresse og en valgfri adgangskode

  3. Accepter Mofibos regler og vilkår

  4. Klik på Næste

Kort efter vil du have adgang til et væld af fantastiske titler i form af bøger og lydbøger.

VIGTIGT: Når du vil benytte dig af de 30 dages gratis abonnement, skal du ikke lade dig skræmme af, at du skal indtaste kortinformationer. Dette er til for, at du bliver koblet op på et automatisk abonnement, som du kan fortsætte med, hvis du er glad for Mofibo-tjenesten. Det kan du læse mere om herunder

 

Hvad så efter de 30 dage?

Mofibos tilbud på 30 dage gratis er helt uforpligtende. Det betyder, at du ikke er forpligtet til at fortsætte med et tilbud. Dog skal du huske at melde dig fra igen, inden de 30 dage udløber, ellers vil du automatisk fortsætte med Mofibo til 129 kroner om måneden.

Hvis du bliver glad for Mofibo og ønsker at fortsætte, så lader du naturligvis bare dit abonnement fortsætte, som rigtig mange andre vælger at gøre.

Ønsker du at prøve Mofibo, så gør det gratis lige her

 

 

Anbefalet til dig