Norhland - vejen til en dybere søvn og smukke drømme

18/5/21 08:45

Valdemar Lind

Foto: Unsplash.com
Dette indhold er sponsoreret Som bilentusiast ved du, at vi kan ikke undvære biler. Men det samme gør sig også gældende for en god seng. Med en god seng følger en god nattesøvn, hvorfor vi synes, du bør læse med her, hvor vi præsenterer dig for Sengetid, der har fokus på dansk design og håndværk fra Norhland. Norhland er danskproduceret, og er det vi vil kalde for indbegrebet af dansk design og håndværk i højeste klasse. Såfremt nærværende artikel vækker din interesse, kan du se udvalget af senge her. Indbegrebet af dansk design og håndværk i topklasse Norhland har hentet inspiration i de stolte og nordiske designtraditioner, hvor både håndværk, funktionalitet og det simple anses som adelsmærker. Deres designhistorie kan spores tilbage til den danske arkitekt, Kaare Klint, leder på kunstakademiet siden 1923. Hans minimalistiske og funktionelle designs har inspireret andre anerkendte møbelarkitekter og designere såsom Hans Wegner, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm. Sengetid er forhandlere af det eksklusive livsstilsbrand, Norhland, der har de tre elegante og chikke ingredienser: håndværk, design og indretning som sit primære fokus. Sengetid skaber rammerne for din trygge, men også dybe søvn, hvor der bliver gjort plads til smukke drømme. Drømmer du om en ny indretningsstil i dit soveværelse, eller drømmer du om en bedre seng, der mentalt forbereder dig på din gode nattesøvn, som netop kan være med til at skabe endnu flere af disse smukke drømme, vi alle ønsker at opleve flere af? Sengetid kan netop indfri dette ønske med deres Norhland-senge, som ikke bare gør dine søvn mere tryg, men også står flot i dit soveværelse. Sengetid har et bredt udvalg af forskellige typer af senge i forskellige størrelser; du kan få både dobbeltsenge, king size seng, enkeltmands- samt juniorsenge. Derudover tilbyder de også madrasser i forskellige modeller og størrelser, der passer til den seng, du ønsker i dit soveværelse. Ydermere har de et bredt udvalg af tilbehør, til din Norhland-seng, hvad end du har interesse i nye sengeben, -sæt eller –tæpper, gavle eller puder. Sengetid tilbyder guides og professionel hjælp Sengetid tilbyder massevis af guides, der giver dig det bedste udgangspunkt for at samle din nye seng fra Norhland.  Deres guides hjælper dig med at vælge, hvorvidt din nyeste topmadras skal være fast eller blød. De hjælper dig yderligere med at samle din nye Norhland-seng, såfremt du er i tvivl herom. Disse guides er udarbejdet, da Sengetid synes, det mest væsentlige er at vælge den helt rette seng og det rette tilbehør hertil, der passer bedst til dig. Højde, drøjde og personlige præferencer har nemlig stor indflydelse på, hvilken seng, der passer bedst til dig.  

Dette indhold er sponsoreret

Som bilentusiast ved du, at vi kan ikke undvære biler. Men det samme gør sig også gældende for en god seng. Med en god seng følger en god nattesøvn, hvorfor vi synes, du bør læse med her, hvor vi præsenterer dig for Sengetid, der har fokus på dansk design og håndværk fra Norhland. Norhland er danskproduceret, og er det vi vil kalde for indbegrebet af dansk design og håndværk i højeste klasse. Såfremt nærværende artikel vækker din interesse, kan du se udvalget af senge her.

Indbegrebet af dansk design og håndværk i topklasse

Norhland har hentet inspiration i de stolte og nordiske designtraditioner, hvor både håndværk, funktionalitet og det simple anses som adelsmærker. Deres designhistorie kan spores tilbage til den danske arkitekt, Kaare Klint, leder på kunstakademiet siden 1923. Hans minimalistiske og funktionelle designs har inspireret andre anerkendte møbelarkitekter og designere såsom Hans Wegner, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm.

Sengetid er forhandlere af det eksklusive livsstilsbrand, Norhland, der har de tre elegante og chikke ingredienser: håndværk, design og indretning som sit primære fokus. Sengetid skaber rammerne for din trygge, men også dybe søvn, hvor der bliver gjort plads til smukke drømme. Drømmer du om en ny indretningsstil i dit soveværelse, eller drømmer du om en bedre seng, der mentalt forbereder dig på din gode nattesøvn, som netop kan være med til at skabe endnu flere af disse smukke drømme, vi alle ønsker at opleve flere af? Sengetid kan netop indfri dette ønske med deres Norhland-senge, som ikke bare gør dine søvn mere tryg, men også står flot i dit soveværelse.

Sengetid har et bredt udvalg af forskellige typer af senge i forskellige størrelser; du kan få både dobbeltsenge, king size seng, enkeltmands- samt juniorsenge. Derudover tilbyder de også madrasser i forskellige modeller og størrelser, der passer til den seng, du ønsker i dit soveværelse. Ydermere har de et bredt udvalg af tilbehør, til din Norhland-seng, hvad end du har interesse i nye sengeben, -sæt eller –tæpper, gavle eller puder.

Sengetid tilbyder guides og professionel hjælp

Sengetid tilbyder massevis af guides, der giver dig det bedste udgangspunkt for at samle din nye seng fra Norhland.  Deres guides hjælper dig med at vælge, hvorvidt din nyeste topmadras skal være fast eller blød. De hjælper dig yderligere med at samle din nye Norhland-seng, såfremt du er i tvivl herom. Disse guides er udarbejdet, da Sengetid synes, det mest væsentlige er at vælge den helt rette seng og det rette tilbehør hertil, der passer bedst til dig. Højde, drøjde og personlige præferencer har nemlig stor indflydelse på, hvilken seng, der passer bedst til dig.