Planeterne har stor indvirkning på vores horoskop

Lige nu læser andre også

Det er nok enten eller, om man er til horoskoper. Men har du aldrig bevidst dykket ned i planeternes betydning for dit fødselshoroskop, så overraskes man faktisk over, hvor rammende horoskoper kan være. Specielt hvis de er lagt af dygtige astrologer, som har viden og erfaring med at studere planternes indvirkning på vores liv.

Horoskoper kan guide dig i dit liv

Generelle horoskoper som dagens, uge- og månedshoroskoper vil være tendenser for perioden. Her rammer man nok ikke 100% alle mennesker specifikt for det enkelte stjernetegn. For afhængigt af dit fødselstidspunkt kan solen have indflydelse på din ascendant. F.eks. kan din ascendant være løven. Den facade du viser ud af til, men dit generelle stjernetegn kan være vandmanden. Men afhængigt af hvor solen står på dit fødselstidspunkt, kan du være mere løve end vandmand. Og her bliver horoskopet en dybere forståelse for din sammensathed i form af både svagheder, styrker, evner og skæbne m.m. Men også en indikering af, hvad du kan udvikle eller fremme i dig. For at leve dit liv fuldt ud også med planeternes indvirkning.

Horoskop er et værktøj til at forstå dig selv

Om du bruger horoskop for læsning eller som et udviklingsværktøj, kan det være gavnligt for selvindsigt. Også hvis du oplever mange kriser. De kan give en større forståelse af dig selv oftest også i en kompleks verden. Men kan også give dig indsigt til at passe bedst på dig selv, dine børn, partner m.m. Det kan også indikere, at du burde gå efter dit drømmejob frem for etc. at sidde i et job, hvor du ikke har hjertet med. Et parhoroskop kan også tjene et forhold, hvor man får mere indblik i sig selv som partner. Og hvad man kan arbejde med sammen og hver for sig, for at opnå et stærkere parforhold. Ordet skæbne eller skæbnebestemte begivenheder viser sig også i ens horoskop. Hvilket kan bidrage til at forstå hændelser, men også komme videre.

Ens børns horoskoper kan bidrage til et bevidst nærvær

Det at opdrage ens børns i et nærvær på hektiske hverdage, kan til tider være udfordrende som forældre. Men med et horoskop for dit barn kan du se hvor du som forældre kan være mere støttende. Hvis der også er noget, du som forældre overser i tilgangen til dit barn. Det vil tjene jeres kærlighedsbånd på lang sigt.Anbefalet til dig