Sådan bliver du campist

29/4/22 11:35

Valdemar Lind

Foto: Unsplash
Dette indhold er sponsoreret   Nu hvor foråret er kommet, får mange campister en stærk trang til at campere. Har du aldrig prøvet at tage på telttur, eller husker du det kun svagt fra din barndom? Så er det måske noget, du kunne prøve næste gang, hvor du har nogle fridage, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge på. Før du kaster dig ud i campingen, er der dog nogle helt basale ting, som du skal have styr på. For først og fremmest skal du selvfølgelig have et telt, og så skal du selvfølgelig også have en sovepose, hvor du kan se et godt udvalg her. Hvor går turen hen? Når du har besluttet dig for, at campinglivet skal afprøves, er der nogle beslutninger, som du skal forholde dig til. For udover at du nu har fundet et passende telt og en god sovepose til turen, skal du selvfølgelig også beslutte dig for, hvor din første tur skal gå hen. For din oppakning og dit udstyr afhænger af mange faktorer, for uanset om du camperer i Danmark eller vælger at tage til eksempelvis Sverige eller Norge, skal du kende til de camping- og vejrforhold, der er gældende der, hvor du vælger at tage hen. Skal du have varmt eller let tøj med? Eller begge dele måske. Er det en vandretur, du forestiller dig, eller er det måske mere en tur, der ikke indebærer de lange gåture? Førstnævnte kræver helt klart nogle gode vandrestøvler, da din tur ellers kan blive meget ubehagelig for fødderne. Inden du tager på en længere tur, er det også en god idé at teste dit udstyr hjemme i haven, så du ikke bliver mødt af uheldige overraskelser senere på turen.  Hvad skal du have med i rygsækken? Når du har besluttet dig for en destination, er det bare om at få gang i planlægningen. Er det meget varmt, der hvor du vil hen, er det godt at have en god solcreme, let tøj og en solhat med. Vil du selv lave din mad, er et trangiasæt et must. Derudover er det også en god idé at medbringe skiftetøj og regntøj, så du er klar på alle slags vejrforhold, selv om vejrudsigten måske lover sol. Hvor meget du vælger at pakke er selvfølgelig op til dig, men det er selvfølgelig altid en god idé kun at pakke det, man kan bære. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal medbringe, kan du prøve at forestille dig turen på baggrund af din valgte destination, så får du en nogenlunde rettesnor til, hvad du bør have med.  

Dette indhold er sponsoreret

 

Nu hvor foråret er kommet, får mange campister en stærk trang til at campere. Har du aldrig prøvet at tage på telttur, eller husker du det kun svagt fra din barndom? Så er det måske noget, du kunne prøve næste gang, hvor du har nogle fridage, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge på. Før du kaster dig ud i campingen, er der dog nogle helt basale ting, som du skal have styr på. For først og fremmest skal du selvfølgelig have et telt, og så skal du selvfølgelig også have en sovepose, hvor du kan se et godt udvalg her.

Hvor går turen hen?

Når du har besluttet dig for, at campinglivet skal afprøves, er der nogle beslutninger, som du skal forholde dig til. For udover at du nu har fundet et passende telt og en god sovepose til turen, skal du selvfølgelig også beslutte dig for, hvor din første tur skal gå hen. For din oppakning og dit udstyr afhænger af mange faktorer, for uanset om du camperer i Danmark eller vælger at tage til eksempelvis Sverige eller Norge, skal du kende til de camping- og vejrforhold, der er gældende der, hvor du vælger at tage hen. Skal du have varmt eller let tøj med? Eller begge dele måske. Er det en vandretur, du forestiller dig, eller er det måske mere en tur, der ikke indebærer de lange gåture? Førstnævnte kræver helt klart nogle gode vandrestøvler, da din tur ellers kan blive meget ubehagelig for fødderne. Inden du tager på en længere tur, er det også en god idé at teste dit udstyr hjemme i haven, så du ikke bliver mødt af uheldige overraskelser senere på turen. 

Hvad skal du have med i rygsækken?

Når du har besluttet dig for en destination, er det bare om at få gang i planlægningen. Er det meget varmt, der hvor du vil hen, er det godt at have en god solcreme, let tøj og en solhat med. Vil du selv lave din mad, er et trangiasæt et must. Derudover er det også en god idé at medbringe skiftetøj og regntøj, så du er klar på alle slags vejrforhold, selv om vejrudsigten måske lover sol. Hvor meget du vælger at pakke er selvfølgelig op til dig, men det er selvfølgelig altid en god idé kun at pakke det, man kan bære. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal medbringe, kan du prøve at forestille dig turen på baggrund af din valgte destination, så får du en nogenlunde rettesnor til, hvad du bør have med.