Sådan slår du bookmakerne: Gå efter singlerne

23/6/22 07:53

Jens

Foto: Shutterstock.com
Mange elsker at oddse efter systemer eller kombinere flere kampe i et enkelt væddemål. Det kan teoretisk set også være udmærket, men de fleste vil blot ende med at tabe sine penge - og det ovenikøbet ganske hurtigt.

Sponsoreret indhold

Singlelivet er nu engang det letteste. I hvert fald i når det handler om sportsbetting, hvor bookmakerne ofte skovler penge ind fra de kunder, som ikke kan holde nallerne fra at kombinere flere resultater med hinanden, så det samlede odds bliver ekstra højt.

Tal fra bookmakerne viser dog med al ønskelig tydelighed, at singlespil er både nemmere at håndtere og ofte betaler sig langt bedre.

HAR DU MOD PÅ SINGLELIVET? GÅ DIREKTE TIL COMEON OG FÅ DIN BONUS TIL CASINO ELLER SPORTSBETTING.

Den store gevinst kommer sjældent
Faktisk kan det forklares ganske kort: Hvis du spørger en bookmaker, vil de svare, at det optimale scenarie er en kunde, som kombinerer så mange væddemål som muligt, mens det modsatte er det mindst ønskværdige. Kombination af mange forskellige kampe giver naturligvis muligheden for den store gevinst for en beskeden indsats, men i det lange løb er det overordentligt vanskeligt at vinde. 

Bookmakere har altid en margin på deres odds. Der er med andre ord ikke odds 2,00 på både ‘Ja’ og ‘Nej’ på et væddemål med kun to udfald, men snarere 1,90 eller lignende. Lad os sige, at en bookmaker har 5 % margin på sine fodboldkampe. Det vil sige, at hvis du blot spiller singler, vil du statistisk set tabe fem procent pr. væddemål, om end der er nogle faktorer, der kan påvirke yderligere. 

Begynder du at kombinere, vil bookmakerens margin blot blive forøget. Kombinerer du f.eks. tre væddemål efter samme eksempel er bookmakernes statistiske indtjening nu øget til 16,8 %. Altså over en tredobling, og noget der i den grad vil kunne mærkes over tid.

Start med singlerne
Det skal med, at hvis du udelukkende kombinerer væddemål med værdi, vil regnestykket svinge tilsvarende i din retning, men det er mildest talt en vanskelig disciplin at mestre.

Det er hævet over enhver tvivl, at bookmakerne generelt øger deres indtjening, når kunderne kombinerer væddemål på deres kuponer. Hvis du har et ønske om at slå bookmakerne, vil det derfor være langt at foretrække med singlespil, som både mindsker variansen og generelt forbedrer mulighederne for god ‘money management’.

Det kan bestemt lade sig gøre at tjene penge på kombinationer, men en klar anbefaling vil være først at mestre singlelivet til perfektion, inden du kaster dig over de fristende doubler og tripler.