Savner du grænsehandel? Få leveret grænsevarer billigt hjem i stuen

14/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det er muligt at få leveret billige øl, sodavand, vin, chokolade, slik og andre sager direkte fra den dansk-tyske grænse og hjem i din stue.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links

Det er muligt at nyde godt af billige dåsesodavand og øl samt billig Nutella og lækkert slik fra grænsen, selvom du ikke selv kan køre derned. Det er nemlig muligt at gå leveret sin grænsehandel direkte hjem i stuen, og det gøres endda ganske billigt.

Her på redaktionen ville vi undersøge om, hvorvidt det var muligt at foretage sin grænsehandel online, og derefter få leveret sine varer til sin private adresse.

Vi erfarede, at det sagtens kan lade sig gøre, og vi blev overrasket over, hvor billig det faktisk er at få leveret.

Sådan får du billig grænsehandel direkte hjem i stuen

Vi gik ind på hjemmesiden Netpris.dk, hvor der er et stort sortiment af de varer, som vi danskere elsker at handle ved grænsen. Der reklameres med, at der kan spares op til 70 % af prisen i forhold til køb i Danmark, og priserne er da også ganske lave.

En stor Ferrero Nutella på 750 gram koster i skrivende stund (14. april kl. 12.00) 40 kroner, hvilket ifølge hjemmesiden er en besparelse på 34.95 kroner.

Sodavand i form af Pepsi Max koster 59.99 kroner stykket pr. kasse. Det er et stykke over prisen, hvis man selv handler ind ved grænsen, men omvendt er det fortsat en stor besparelse i forhold til priserne i Danmark.

Øl er der også en stor besparelse på. Tre kasser Grøn Tuborg fås til 79.99 kroner pr. kasse. Det er ifølge Netpris en besparelse på 133 kroner i forhold til de danske priser.

Vores test af online grænsehandel

Her på redaktionen var vi både sultne efter lidt slik, og tørstige efter cola og øl. Vi prøvede derfor at sammensætte en kurv, for at finde ud af den samlede pris inklusive transport.

Vi købte en spand med Haribo Vampyrer på 1.25 kg til 44.99 kroner. Derudover købte vi en Nutella på 750 gram til 39.99 kroner.

Tre kasser Royal Pilsner til 74.99 kroner stykket og tre kasser Pepsi Max til 59.99 kroner stykket.

Vores køb lød på i alt 489 kroner for varerne, hvilket var en besparelse på 375 kroner i forhold til danske priser ifølge Netpris. Dertil skulle der naturligvis også transport, og for vores ordre på 54.63 kilo måtte vi give 170 kroner. For samme pris kunne vi have tilføjet yderligere for 4.86 kg.

De 170 kroner i fragt vil give os levering til en Bring Pakkeshop. Skulle leveringen direkte hjem i stuen, ville prisen blive 299 kroner.

Vi er dog villige til at bevæge os hen til en pakkeshop, og derfor ender vores samlede pris på 659 kroner.

Vil du lave grænsehandel her i coronatiden, så klik ind på Netpris.dk og få sendt din handel direkte hjem i stuen.

 

Anbefalet til dig