Sådan kan du spare kassen på dit mobilabonnement

Sponseret indhold
Foto: Samlino
Herunder kan du se, hvor mange penge du kan spare hver eneste måned på dit mobilabonnement. Find et billigt mobilabonnement med fri data eller fri tale, som passer til dig.

Lige nu læser andre også

Denne artikel indeholder affiliate links.

Stiger prisen på dit mobilabonnement også hele tiden, uden at du får mere ud af det? Hvis det er tilfældet, så bør du kigge dig om efter noget nyt, hvor du kan spare mange penge.

Et telefonabonnement er sjældent den dyreste post, af de faste udgifter du har hver måned, men alligevel kan du på årsbasis spare en hel del penge, hvis du skifter dit abonnement ud.

Se hvor meget du kan spare på dit mobilabonnement

Selvom det virker ulogisk, at man straffes for at være loyal hos et teleselskab, så er det nok engang sådan, at priserne oftest stiger hvert år. Også selvom du er en god kunde, der lægger mange penge hos selskabet måned efter måned.

Foto: Samlino.dk

Heldigvis er det meget let at skifte sit mobilabonnement, og du behøver faktisk ikke selv røre en finger, når du har fundet dit nye abonnement.

Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Du har højst sandsynligt nogle krav til, hvad dit mobilabonnement skal indeholde. Bruger du meget data, så skal du have mange gigabyte. Taler du meget i telefon, så skal du naturligvis have fri tale, og hvis du ofte er i udlandet, så er det meget vigtigt med data i EU.

Foto: Samlino.dk

Alle har forskellige behov, og derfor er det perfekt, at der findes så mange forskellige teleselskaber i Danmark, der har forskellige pakker. Selv Netto har deres eget teleselskab, hvor du får mere taletid, hvis du handler hos dem.

Måden hvorpå du kan finde det billigste mobilabonnement i Danmark, er ved at sammenligne priser. Du skal ikke finde samtlige selskaber i Danmark, men blot bruge en tjeneste som Samlino.dk.

Sådan ser det ud, når du skal sammenligne et mobilabonnement.

Hos Samlino har de nemlig opstillet langt de fleste teleselskaber i Danmark, så du kan finde den billigste pris, til de krav du har.

Du skal blot bruge slideren til at vælge, hvor meget dit abonnement må koste, hvor meget data, taletid eller hvilke tjenester du har brug for, og så får du vist de abonnementer, der passer til dine ønsker.

Vi har sparet 600 kroner

Vi kan naturligvis ikke anbefale en tjeneste, som vi ikke selv har prøvet. Derfor satte vi os ned for at finde ud af, hvor effektivt det er at sammenligne sig frem til et nyt mobilabonnement.

Jeg har et mobilabonnement hos Telmore, hvor jeg for nyligt fik en besked om, at mit abonnement der startede i 129 kroner for flere år tilbage, nu vil koste 169 kroner.

Foto: Samlino.dk

Længe har jeg bare betalt prisstigningerne, fordi jeg ikke gad bøvlet med at skifte abonnement, men faktisk er det lettere end man regner med.

Jeg gik ind på Samlino.dk, og valgte en maksimumpris, og hvor meget data jeg ønskede. Kort efter kom der en masser forslag frem, og jeg valgte at gå med mobilabonnementet Oister. Her kunne jeg få fri sms og tale samt 20 GB data. Alt sammen for 99 kroner. Du kan se de billigste abonnementer med 20GB og fri tale her.

Dette abonnement skiftede jeg til, og jeg fik ligeledes to måneder gratis. Foto: Samlino

Jeg bestilte det nye abonnement, og de tager sig samtidig af at afmelde mig mit gamle abonnement. Det var altså blot nødvendigt at klikke bestil, og så kører hele maskinen for mig.

Fra næste måned træder mit abonnement i kraft, og så sparer jeg 50 kroner hver måned for et abonnement, der passer mig bedre end mit gamle.

Du kan selv prøve at se, hvor mange penge du kan spare på et mobilabonnement, hvis du går ind på Samlino.

Klik her for at se, hvor meget du kan spare

 

 

Anbefalet til dig