Trænger dit hus til en makeover? Måske er det tid til at investere i nye møbler

08/05/2022

Valdemar Lind

Mest læste i dag

Dette indhold er sponsoreret.


Foråret er ankommet, træer og blomster er sprunget ud, og hele landskabet skifter farve. I den forbindelse kan man få lyst til, at der skal ske noget nyt. Men hvad skal det dog være? En idé kunne være at få shinet huset op til helt nye standarder. Mange holder fast i den samme indretning år ud og år ind, og det kan godt ende med at føles en anelse kedeligt. Hvis der skal ske noget nyt, er en af de letteste måder at købe nye møbler, så man virkelig kan mærke en ægte forandring. Selvfølgelig er det dog noget dyrt at skifte alle møbler i huset ud, og det er der da heller ingen grund til. Læs med her og få inspiration til, hvor du kan begynde.

Gør klart til at nyde sommersolen

Et godt sted at starte er ved havemøblerne – i hvert fald på denne tid af året. Hos jacobsen plus kan du finde alt fra haveborde til hængekøjer til solvogne. Når solen skinner findes der næppe noget meget federe, end at være den heldige indehaver af en vaskeægte have. Derfor er det også synd, hvis den ikke rigtig kommer i brug – eksempelvis på grund af manglende havemøbler. På jacobsen plus kan du købe havemøbler i mange forskellige stilarter og i forskellige prisklasser. Her kan du helt sikkert også finde noget, der passer lige til dine behov. 

Spisestuen er husets hjerterum

Hvis du enten ikke har en have – eller bare ikke har behov for nye havemøbler – kan det være, at det er spisestuen du i stedet skal starte med. Også her kan du finde alt, hvad du skulle mangle, hos jacobsen plus. Eksempelvis spritnye spisebordsstole – det er virkelig noget, der gør en forskel i rummet. Hos jacobsen plus kan du finde mange forskellige typer stole i mange forskellige materialer – både plastik og træ, samt stole med lædersæder. Her kan du finde klassikere, der vil imponere enhver gæst til utroligt rimelige priser. Spisestuen er et rum, der i den grad samler folk – både familie og venner – og det fortjener at blive anerkendt med nye møbler.

Styr på stuemøblementet 

Stuen er i den grad også et ‘hjerterum’ i huset. Måske er det i stedet her, du ønsker at begynde? Eksempelvis med en ny sofa fra jacobsen plus. En sofa er et utroligt vigtigt møbel, og det kan være svært at finde den helt rette kombination af stil og komfort. Dog ikke svært med hjælp fra det store sortiment på jacobsen plus. Her kan findes sofaer til enhver smag og i forskellige prisklasser.


Anbefalet til dig