Vær frisk til de seneste nyheder når du står op

Af: Valdemar Lind

|

02/01/2023

Hver morgen starter en ny dag og vi kan tænde for TV’et og lade vores opmærksom dvale ned over de seneste nyheder der har hændt i nattens løb, men for nogle er det ikke helt uden søvn i øjnene at dagen starter og det kan virke som en hård kamp at holde øjnene åbne under hele nyhedsudsendelsen. I denne artikel vil vi se nærmere på hvordan du kan blive mere frisk så du kan stå op hver morgen og iagttage alt hvad der er sket i nattens løb.

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Vi er dårlige til ikke at slække på vores søvn

Hver nat er vigtig for vores kroppe og vores sind, men alligevel er de fleste af os tilbøjelige til at slække på den gode søvn. Dette kan lade sig gøre for en kort bemærkning, men slækker man i en længere periode vil kroppen selv begynde at tvinge dig ned i sengen på sin egen måde og du vil muligvis mærke det på, at din immunforsvar dykker og du bliver sløj

Det er vigtigt at vi ikke negligerer vores søvn og det er ret sikkert også noget de fleste af os ved allerede, men hvorfor er det så at man alligevel ser gang på gang, at der glemmes at tages højde for hvad kroppen har brug for og i stedet trækker stikket ud lidt oftere? Og når stikket egentlig trækkes ud i tide, hvorfor er det så at det føles som om at det aldrig bliver nok med søvn? 

Først og fremmest skal søvnen vægtes. Der skal sættes tid af til den og når tiden er til at hvile nok er det næste men lige så vigtige punkt at se nærmere på din komfort i sengen. Hos Søvn & Comfort er de specialister og kan fortælle dig præcis hvad du skal have for en seng at ligge i, for at få den bedste komfort. 

Varighed og komfort er et must for at sikre den bedste udgave

Har du den bedste komfort, er der blot tilbage at du trækker stikket og lader din krop restituere som den skal hver nat. Det er ikke ligegyldigt hvilken seng du ligger i. Ligger du i en dårlig seng og kommer ud af din dybe søvn gang på gang i nattens løb, vil du være træt og uoplagt når du står op, næsten uanset hvor mange timer du så ellers har sørget for at få i nattens løb.

Det er derfor vigtigt at se på både varighed af din søvn og komforten af din søvn, før du kan sikre dig den mest friske udgave af dig selv når du står op.


Anbefalet til dig