Vil du heller ikke betale for at have penge stående i banken? Nu kan du få positive renter

Foto: Lunar

Nu kan du få renter på dine penge med den danske mobilbank Lunar.

Denne artikel indeholder affiliate links

De negative renter har ramt de danske bankkunder, og det har skabt en del røre, at det koster penge at have penge banken.

Hos den moderne bank Lunar har de i stedet valgt at gå i en anden retning og tilbyde en positiv rente på 0,5% på de første 50.000 kroner. Du behøver ikke flytte hele din økonomi til Lunar, men kan blot beholde din nuværende bank og få en ekstra konto i Lunar, som er dækket af indskydergarantien på 750.000 kr.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Men ikke nok med at der tilbydes positive renter, så har mobilbanken en af de førende apps på markedet, som du kan læse mere om herunder.

Du kan åbne en helt gratis konto hos Lunar og opnå positiv rente resten af året her

Mere end blot positive renter

Lunar har de seneste år udviklet sig til være en af danskernes foretrukne banker. Det har de gjort, fordi de har udviklet en af markedets bedste apps, som giver dig mulighed for styre dine penge og økonomi både nemt og hurtigt. Appen har et flot design og er med til at give dig et overblik, styr på dit forbrug og motivation til at spare op.

Banken er udelukkende online, men din sikkerhed og kundeservice er i top. Lunar overholder nemlig alle de samme krav, som de andre banker på markedet. Du kan samtidig finde svar på alle dine spørgsmål på deres hjemmeside eller kontakte deres kundeservice enten via telefon eller chat.

Ved at bruge Lunar, bliver håndteringen af dine penge og økonomi nemmere, hurtigere og smartere, også endda med en positiv rente, helt gratis.

Klik her for at se mere til den smarte mobilbank her

Grunde til at prøve Lunar

  • Gratis Visa-kort
  • Lækker app med nem oversigt over udgifter
  • Rabatter og fordele hos partnere
  • Investér hurtigt og let
  • Du kan beholde nuværende bank og endda connecte disse konti i Lunar-app’en
  • Indlånsrenten hos Lunar er: 0,5% ved 0-50.000 kroner resten af året, 0% ved 50.001-250.000 kroner samt -0,6% ved over 250.000 kroner.

Du kan oprette dig helt gratis hos Lunar eller læse mere her

 

 

 

Læs også