Nu kan du vinde den helt nye Yaris Cross

10/5/21 16:29

Valdemar Lind

Foto: Toyota
Går du og drømmer om en spritny bil? Så giver Toyota dig nu chancen for at vinde den nye Yaris Cross, i en højt udstyret udgave, til en værdi på over 320.000.

Indeholder affiliatelinks

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men nu kan du vinde den helt nye Toyota Cross til en værdi af 320.000 helt gratis. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at skrive dig op til Toyotas nyhedsbrev og teste din viden om den nye Yaris Cross. Det er simpelt og nemt, og hvem ved, om det er dig der ender med en helt ny bil.

Skriv dig op her, og vær med i konkurrencen om den nye Yaris Cross.

En spritny bil  

Den nye Yaris Cross er faktisk så ny, at den ikke kommer på danske marked før til efteråret. Det betyder altså også du kan være en af de allerførste i danmark til at køre på de danske veje i en Yaris Cross.

Meld dig til her og bliv en af de første til at køre på de danske veje i en Yaris Cross

En blanding af en bybil og en SUV

Den helt nye Toyota Cross er en autentisk og kompakt SUV med høj siddeposition, firehjulstræk, praktiske egenskaber og et rummeligt interiør. Det gør den perfekt egnet til bykørsel og rammer på mange måder, hvad bilkøbere efterspørger i dag.

Yaris Cross kommer med Toyotas nyeste, fjerde generation hybridteknologi, hvilket betyder, at bilen har et lavt brændstofforbrug. Toyota introducerede som de første hybridteknologien i den kompakte miniklasse, hvor Yaris i otte år har markeret sig som Danmarks mest populære hybridbil. Toyota Yaris blev desuden kåret som Årets bil i Europa 2021.

Yaris Cross er udstyret med nogle af de nyeste teknologier, som du kan læse mere om her.

Den nye Yaris Cross er altså et lille vidunder, og den kan du vinde lige nu.

Konkurrencen kører indtil den 8. september 2021.