Kom i topform - både fysisk og mentalt - med VitaePro

15/03/2021

Johnny Thomsen

Gennem livet er det vigtigt at have fokus på, at kroppen kan følge med, og at muskler og led fungerer optimalt. Her kan det populære kosttilskud VitaePro være en god hjælper.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links
En afgørende forudsætning for at man kan holde sig sund, både mentalt og fysisk, er at få de næringsstoffer, som kroppen har brug for. De aktive ingredienser i VitaePro er gode til dine led, muskler, hjerte og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Og nu også god for blodcirkulationen.

Den nyeste version af VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable, samt endnu mere D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion. Oveni indeholder VitaePro olivenolie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

Og VitaePro indeholder selvfølgelig stadig, alle de ingredienser, som VitaePro i forvejen er kendt for.

 

Prøv det nye VitaePro til halv pris og få velkomstgave!

Lige nu har du mulighed for at prøve den nye udgave af VitaePro til en ekstra god pris. Og samtidigt modtage en pakke Collagen Duo i velkomstgave.

Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 7 uger og betaler kun 164 kr. (Normalpris 328 kr.). Og får altså samtidig en pakke Collagen Duo i velkomstgave. 

Og der er ingen binding!

Køb det nye VitaePro til halv pris i dag!

 
*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. Døgn.

 

Anbefalet til dig