Har du svært ved at huske? Få en bedre hukommelse med Tempozil

16/4/21 08:40

Johnny Thomsen

Foto: Wellvita
Glemmer du til tider dine aftaler eller endda navne på personer, du har kendt i mange år? Det er tegn på at din hukommelse er svækket, men der er hjælp at få.
Denne artikel indeholder affiliate links
Når man kommer lidt op i årene, oplever mange, at blodomløbet ikke længere er i topform. Hukommelsen er måske ikke længere, hvad den har været – og hørelsen og synet er også blevet ringere. Det sker for alle mennesker og kan bl.a. skyldes forandringer i kredsløbet – især i de små blodkar.

Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirkulation). Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Med et dagligt tilskud af ginkgo biloba vil man gradvist kunne mærke en positiv indflydelse på hukommelsen.

 

Fordele med Tempozil 

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når forandringen er aldersrelateret. Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet, hørelsen og hukommelsen. Tempozil indeholder også Vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed.

  • Hukommelse: Har du svært ved at huske, kan det være på grund af blodomløbet. Mange oplever også, at det bliver sværere at koncentrere sig. Det er to sider af samme sag. Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse.

  • Træthed: Er du ofte træt eller oplever perioder, hvor du føler dig udmattet? Tempozil indeholder B6-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

  • Syn og hørelse: Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Ginkgo biloba bidrager til et godt syn og en god hørelse.


Prøv selv og mærk forskellen. Du kan netop nu få en pakke til halv pris.

Få en bedre hukommelse med Tempozil.