El-priserne kan eksplodere med en stigning på 148% i 2022: Sådan kan du muligvis spare flere 1.000 kroner

Annonce
Foto: Shutterstock.com
El-priserne for en almindelig husstand, er for de fleste steget med flere 1.000 kroner gennem 2021, og der er desværre yderligere stigninger på vej. Det er næsten umuligt at undgå disse stigninger, men du kan muligvis spare en masse penge alligevel.

Mest læste i dag

Indeholder affiliate links

Vi har været igennem et år, hvor el-priserne har steget stødt gennem hele året, og lytter vi en smule på vandrørende, kommer dette ikke til at ændre sig i 2022.

Ifølge Dansk-energi, vil disse priser endda stige yderligere. I starten af 2022 forventes gennemsnitsprisen at være 90 øre/kWh. I samme periode i 2021 var prisen i gennemsnit 36 øre/kWh. Det er stigning på 148 procent. 

Det er en enorm stigning, og det kommer til at kunne ses på den månedelige el-regning. Det er måske ikke noget du ligger mærke til, da el-regninger ofte er en rutine regning, men måske bør den tjekkes igennem en ekstra gang. 

Det resulterer i, at alt for mange danskere bruger flere penge end nødvendigt på strøm, og der er en stor sandsynlighed for, at DU er én af dem. 

Der kan altså gå hen at være rigtig store besparelser at hente her i 2022, hvis du kigger de rigtige steder. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig. 

Se hvor meget du kan spare på din el-regning her.

Her er alle de bedste udbydere samlet

Det kan være utrolig svært at navigere rundt i alle de el-udbydere der er på markedet og hvad de tilbyder. Heldigvis har Tjenestetorvet samlet alle udbyderne, så du slipper for at hente tilbud fra alle udbyderne. De sammenligner alle udbydere og der er højst sandsynligt mange penge at spare for dig. 

Det er helt gratis at indhente dine tilbud. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail, dit postnummer og adresse. Så får du uforpligtende tilbud på el hos dig. 

Er der ingen penge at spare, skal du bare være glad for at du har det bedste selskab på markedet. Det ville dog være dumt ikke at indhente de helt gratis tilbud, nu hvor priserne formentlig stiger med hele 148%.

Stigningerne kan svinge for de forskellige el-selskaber, og derfor er det en god ide at få tjekket om der er billigere alternativer på markedet. 

Vil du se hvor mange penge du kan spare på din el-regning, så klik her.

Anbefalet til dig