Dansker ramte guldåre i det gamle Grækenland

Af: Valdemar Lind

|

21/09/2021

Annonce
Foto: shutterstock.com
En heldig dansker kunne næsten kalde sig millionær efter at have ramt jackpotten på spilleautomaten Divine Fortune hos det populære online casino LeoVegas, hvor vedkommende kunne se sig selv 947.958 kroner rigere.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affilliate links 
 

Divine Fortune er en af LeoVegas’ mest populære spilleautomater, og man forstår da også hvorfor, når man som spiller kan udløse en jackpot af en sådan kaliber.

Du kommer på en tidsrejse til det gamle Grækenland, hvor du vil blive introduceret for blandt andet Pegasus og Medusa, som mange af os måske kender fra den græske mytologi.

På Divine Fortune opnår man adgang til den eftertragtede jackpot-bonus, ved at der landes tre eller flere guldmønter på hjulen. Guldmønterne lander tilfældigt, når bonusrunden begynder, og vil derefter udløse en møntgevinster på 10-200x din indstats.

 

 

Hos LeoVegas finder du over 900 spilleautomater med både faste og progressive jackpots, hvor du kan spille med om rekordstore gevinster på både mobilen og din computer. Så hvad enten du er på farten eller blot hjemme i stuen, så har du altså mulighed for at spille med om store gevinster.

Kunne du tænke dig at tæmme Pegasus og ride mod den store jackpot? Så skal du blot følge disse steps:

  1. Tilmeld dig LeoVegas via dette link

  2. Registrer dig og modtag 50 cash free spins til et hvilket som helst spil - det kræver INGEN indbetaling

  3. Få en 100% bonus op til 1000 kr.

  4. Udforsk alle de fede spilleautomater - måske er det dig, som vinder den næste jackpot!

Tilmeld dig LeoVegas her

Anbefalet til dig