Overvejer du en ny bil? Sådan fandt jeg den billigste bilforsikring til min bil

23/4/21 12:30

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock
På blot 2 minutter fandt jeg den billigste bilforsikring til min nye bil, og der var mange penge at spare. Tag et hurtigt kig og se om du kan spare på enten din nuværende forsikring eller hvis du skal finde den billigste forsikring til din nye bil.

Sponsoreret indhold

 

Der er en stor sandsynlighed for, at du betaler for meget for din bilforsikring. Netop bilforsikringer er en af de dyreste forsikringer, som folk betaler, særligt fordi det er en forsikring der er påkrævet ved at have en bil.

Kører du galt, bliver der ridset i din bil, eller går du i stå midt på vejen, så vil man kunne benytte sig af sin bilforsikring.

Spar penge på din bilforsikring lige her

Priserne på bilforsikringer varierer meget, og den eksakt samme bil, kan koste mange tusinde kroner mere hos det ene selskab end hos det andet.

Her fandt jeg den billigste bilforsikring

Undertegnede var på jagt efter at finde den rigtige bilforsikring til min investering af en ny bil, og satte mig derfor for at teste, hvor jeg kunne finde den billigste bilforsikring.

I mit forsøg på at finde den billigste bilforsikring, gik jeg naturligvis på Google. Jeg søgte og kort efter endte jeg inde på Findforsikring.dk. Findforsikring.dk er en portal hvor du kan få 3 uforpligtende tilbud på bl.a. din bilforsikring, men også mange andre forsikringstyper.

Da jeg kom ind på siden, udfyldte jeg deres formular, hvor jeg herefter fik 3 tilbud, som var noget lavere end jeg havde forventet.

I dag har flyttet flere af mine forsikringer ved hjælp af Findforsikring.dk, og har sparet flere tusinde kroner ved at finde bedre og billigere alternativer end jeg havde inden jeg startede min søgning.

Klik her for at se hvor mange penge du kan spare