Se din boligværdi på 30 sekunder helt gratis

Af: Valdemar Lind

|

30/07/2021

Annonce
Foto: Shutterstock.com
Nu bliver det bliver ikke meget nemmere. Nu kan du få en boligvurdering på 30 sekunder, det eneste du skal gøre er at indtaste din adresse. Læs mere her!

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Er du boligejer, så kender du sikkert til de høje salær hos ejendomsmægleren. Det kan du nu slippe for. Vil derimod selv være villig til at vise din bolig frem til potentielle kunder, kan du spare mange tusinde kroner. Vælger du at bruge en digital ejendomsmægler, skal du blot vise din bolig frem til potentielle købere også klarer de alt det praktiske.

Få en vurdering på dit hjem her – det tager kun 30 sekunder

Den digitale ejendomsmælger virksomhed Estaldo, som tilbyder denne service, arbejder ud fra princippet ”Solgt eller gratis”. Det betyder altså, at hvis du har din bolig til salg hos dem, og din bolig ikke bliver solgt, så skal du ikke betale en krone for det. Hvis de tilgengæld får solgt din bolig, kræver de et salær på 12.500 kr, hvilket er væsentlig billigere end de fleste ejendomsmæglere.

Processen starter med en online vurdering af din bolig. Herefter vil du blive kontaktet af Estaldo. Går du med tanker om at sælge din bolig, vil du få besøg af en fotograf, der sørger for at der bliver taget proffesionelle billeder og plantegninger af din bolig, som bruges til at lave salgsannoncen. Herefter laver Estaldo proffesionelle ejendomsmæglere en rigtig vurdering af din bolig.

Er du nysgærrig på din boligværdi? – så brug 30 sekunder og find ud af det nu

Din billeder og beskrivelser vil herefter blive markedsført på boligsiden, Boliga, og Facebook. Der er ingen tvivl om, at du kender din bolig bedst, så du vil derefter stå for fremvisningerne. Det giver dig mulighed for at fremhæve, hvad du synes er unikt ved din bolig, som en ejendomsmægler muligvis ikke vise. Estaldos ejendomsmæglere vil i mellemtiden, stå for alt juridisk arbejde og ansvar, samt stå for al papirarbejde og klare kontrakten til banker og potentielle købere.

Lærke solgte sit hus på en uge

Lærke fremviste helt alene sit hus, og den blev solgt på blot en uge gennem Estaldo. Se videoen her:

 

 

Anbefalet til dig