Er din boligværdi steget?: Se det gratis her

07/9/21 13:00

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock
Ved blot at bruge få minutter af din tid, kan du få tilsendt en vurdering af din bolig direkte til den email. Det er helt gratis.

Denne artikel indeholder affiliate links

Selvom du måske ikke overvejer at købe eller sælge en bolig, eller har planer om at bo i din bolig i længere tid, så kan det altid være spændende at se, hvad ens bolig er værd.

Det kan virke besværligt, at få vurderet sin bolig, og koster det ikke mange penge?

Svaret er nej!

Klik her for at få en gratis boligvurdering

Du kan nemlig får lavet en gratis husvurdering af dit hus, som tager under 2 minutter. Det eneste det kræver er få informationer og derefter vil du modtage en boligvurdering på din email, hvad din bolig er værd. Det er både spændende og nemt.

Alle der har en bolig kan deltage, men vi anbefaler ikke at bolig-lejere får lavet en boligvurdering, da du som lejer ikke får megen ud af informationerne. Derfor giver det mest som boligejer at få lavet denne boligvurdering.

 

 

Helt gratis boligvurdering

En af de måder man kan få vurderet sin bolig gratis, er via hjemmesiden Valuea.dk. De tilbyder en gratis boligvurdering, og det kræver maks to minutter af din tid.

Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular, hvor du blandt andet skriver hvilken boligtype der er tale om, samt adresse. Derudover skal du markere på en skala fra et til ti, hvor god beliggenhed er, samt hvor god stand boligen er i.

Du kan få en gratis boligvurdering, hvad end du bor eller ejer et hus, rækkehus, fritidshus, sommerhus, ejerlejlighed, villalejlighed, andelsbolig, landejendom, fritidsgrund, kolonihave osv.

Få din boligvurdering her, helt gratis!