Huspriserne er eksploderet – se hvor meget dit hus er værd i dag

27/4/21 12:15

Valdemar Lind

Foto: shutterstock.com
Gennem de seneste år har boligpriserne eksploderet, men stopper stigningen i priserne nu? Nationalbanken har netop udgivet en ny rapport, som forudsiger at det sagtens kunne fortsætte.

Sponsoreret indhold

Handelsaktiviteten på det danske boligmarked har det seneste år været høj, hvilket har medført at priserne på de danske boliger har været stødt stigende. Det betyder, at der har været flere købere til de danske huse, hvilket har gjort, at der er færre huse til salg, som har fået priserne til at stige.

Nationalbanken nævner hertil at det understøttes af de lave renter og den stigende indkomst hos danskerne, har været med til at øge efterspørgslen.

Se hvad din bolig er steget med her

Et blik ud i fremtiden

Der er selvfølgelig en usikkerhed om hvordan priserner kommer til at udvikle sig i den kommende tid. Coronapandemien konstante overraskelser gør det svært at vurdere hvilken retning det kommer til at gå i. Nationalbanken forudsiger dog, at huspriserne kommer til at stige en lille smule de kommende år, men at der er en betydelig usikkerhed ved det.
 

Hvad er dit hus værd? – Gratis boligvurdering

Hvornår har du sidst fået tjekket hvad din bolig er værd? Med sådan en stigning i huspriserne det seneste år, er dit hus næsten garanteret også blevet mere værd.

En af de måder man kan få vurderet sin bolig gratis, er via hjemmesiden Valuea.dk. Her tilbyder de at give dig en gratis boligvurdering, og det kræver maks to minutter af din tid.

Du skal blot udfylde en formular, hvor du skal oplyse din boligtype, boligstand og adresse, samt hvor god en bellighed den har fra en skala fra 1 til 10. Herefter får du en helt gratis og uforpligtende boligvurdering, uanset hvilket om du bor i hus, rækkehus, fritidshus, sommerhus og så videre.

Uanset om du går med boligtanker eller ej, så vil det uden tvivl være klogt at kende værdien af din bolig. Måske kan det hjælpe dig med at realisere nogle af de fremtidsdrømme om en anden bolig, eller måske give dig lidt ekstra råderum i økonomien.

Find ud af hvad din bolig er værd her