Nu er drømmejobbet her: Få løn for tage på bar, drikke øl og se fodbold

Af: Kasper

|

24/10/2018

Tre pubber søger nu personer til at drikke øl, spise snacks og se sport på fjernsynet, mens man hænger ud i baren. Og nå ja - du får 4.233 kroner i løn.

Lige nu læser andre også

Lige nu sidder du formentlig og tænker; det er jo for godt til at være sandt.

Men nej. Den er god nok.

Den britiske bar-kæde Hungry Horse Pubs søger nemlig ansatte til tre af deres pubber, hvor man blandt andet får til opgave at drikke øl, spise fish and chips og råbe af fjernsynet, mens der vises Premiere League-fodbold.

Mere præcist er det pubberne The Oaklands i byen Chester, The Rake i byen Little Stanney og The Hungry Horse i byen Ellesmere Port, der alle søger en medarbejder til at påtage sig det vigtige og betroede hverv. Det skriver britiske Metro.

Udover øl og snacks giver jobbet også 500 pund (4.233 kroner, red.) i løn om måneden, så hvad venter du på?

Eneste lille detalje ved jobbet er, at man får titel af talsperson, da pubberne desværre ikke leder efter én, der udelukkende er klar op at drikke sig fuld på deres regning, men efter en person der i stedet kan fungere som lokal repræsentant for beværtningen.

Dermed følger der altså ‘rigtige’ arbejdsopgaver med tjansen såsom at promovere stedet og være et ansigt udadtil. Det er dog langt fra et krævende job - specielt ikke, da det indbefatter at hænge ud i baren store dele af ens arbejdsdag, ligesom øl, karaoke og dart er helt okay i arbejdstiden.

De eneste gange, man rent faktisk er tvunget til at drikke ud, forlade sin lune barstol og udføre et egentligt stykke arbejde, er når man skal besøge den lokale bar-kædes andre filialer, hvor man skal give feedback og komme med anbefalinger, der kan være med til at gøre pubben endnu bedre.

Tænker du, at jobbet er lige noget for dig eller én, du kender, kan du ansøge her. Ansøgningsfristen er 13. november. Hvordan du i øvrigt har tænkt dig at pendle fra Danmark til det nordlige England hver dag, må være din egen hovedpine.

Held og lykke med jobbet!

Anbefalet til dig