Alle bør bruge denne metode: 'Magisk knap' afrimer din bils forrude lynhurtigt

Biler
Foto: Privat
Foto: Privat
Den magiske knap gør hele processen meget hurtigere.

Mest læste i dag

Når temperaturen falder, lægger der sig hurtigt is på bilers forruder.

Den kræver omhyggelig afskrabning for optimal synlighed og sikkerhed. Brug af en isskraber kan være en måde at afrime ruden på - men der findes en smartere metode at løse problemet på.

Morgenens kamp mod is på forruden kan tage en evighed at bekæmpe, men en NASA-inspireret teknik har fanget opmærksomheden, og selv erfarne bilister er imponerede.

Når temperaturen falder, øges sandsynligheden for en isdækket bilrude, hvilket ikke er ideelt, især når børnene skal afleveres i skolen eller du skal skynde dig på arbejde.

Derfor har en ekspert nu delt et effektivt tip fra en NASA-ingeniør, der lover hurtigere afrimning. 

Sådan skriver The Mirror.

“For at afrime din forrude hurtigt, skal du følge disse trin”, forklarer kvinden i videoen og fortsætter:

“Start med at tænde rudevarmeren for fuld udblæsning. Tænd derefter for bilens aircondition for at absorbere den eventuelt resterende fugt. Sluk for luftcirkulationsknappen, da den fanger fugtigheden. Åbn lidt for alle bilruder for at udveksle fugt med den tørre luft udenfor - og vupti, så har du en afrimet forrude.”

Kommentarerne på videoen inkluderede yderligere tips som at sænke solskærmene for at fange mere varm luft og at starte processen lidt tidligere for en optimal afrimning på 10-15 minutter.

Du kan se videoen, hvori tippet bliver delt herunder.

Mens nogle erfarne bilister måske finder disse tips, har adskillige sociale mediebrugere reageret overrasket og beundrende. 

Anbefalet til dig