Få ved det: 'Magisk knap' fjerner is fra ruden på få sekunder

Af: Ida Hansson

|

09/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kolde vejre giver is på ruden, men vidste du, at du faktisk kan fjerne isen ved kun at trykke på en enkelt knap?

Mest læste i dag

Vinteren har virkelig taget fat i Danmark i denne uge, hvor temperaturerne har vist minusgrader og nogle dele af landet har endda fået sne.

Og efterhånden som dagene bliver kolde og nætterne bliver endnu koldere, vil mange af os vågne op og opdage, at vores bilrude er blevet fuldstændig frosset til - hvilket resulterer i, at vi skal stå og fryse med en isskraber i mørket.

Men takket være et tip fra en ekspert, behøver du faktisk ikke lide i kulden, før du tager på arbejde, da det viser sig, at du faktisk kan komme af med isen inde fra din bil, mens den varmer op. Det skriver Mirror.

'Driving Test Success' delte en video på sin TikTok-konto ( @drivingtestsuccess ), hvori han forklarede, at du kan fjerne isen ved blot at aktivere din forrudeblæser, som vil varme glasset op indefra og være med til at smelte frosten.

"Sæt den forreste forrudeblæser på max. Isen begynder at smelte af varmen. Tør overskydende vand væk og sæt blæseren tilbage på normal," fortalte han i videoen.

Foto: TikTok

Selvom tippet kan virke indlysende for nogle erfarne bilister, var der adskillige brugere, som ikke havde hørt om tricket før.

Men andre var mindre imponerede, da en TikTok-bruger afviste ideen og sagde: "Spilder mere brændstof. Bare kom ud og skrab det af, din dovne....."

Anbefalet til dig