Mange mennesker opdager først nu dette simple 'trick' med bakspejlet

03/03/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Alt for mange opdager først tricket nu.

Mest læste i dag

Tips og tricks fylder meget på de sociale medier.

Alligevel viser det sig, at flere bilister ikke kender nogle af de mest basale bilfunktioner. Blandet andet har det set dagens lys, at flere ikke kender til det et trick med bakspejlet, som kan være meget nyttigt.

Mange tror måske, at det kun er de nyeste teknologier eller smarte 'life hacks', der kan gøre en forskel i hverdagen - men faktisk ligger nogle af de bedste tips gemt i de mest enkle funktioner.

Tricket med bakspejlet

En nylig video på TikTok har vist, hvordan man ved at trykke på en lille 'knap' under bakspejlet kan dæmpe de skarpe lys fra biler bagved.

Tricket, som flere erfarne bilister helt sikkert kender, har kastet lys over, at alt for mange ikke kender til en af bilens mest basale og vigtigste funktioner.

Det faktum at flere ikke kender til bilens mest basale funktioner viser, at der måske er huller i, hvad køreskolerne underviser i rundt omkring i verden.

Det skriver Top Gear.

Videoen om dette spejltrick er blevet set af mere 270.000 mennesker, og flere i kommentarfeltet har skrevet, at de ikke kendte til funktionen, før de så videoen.

Selvom nogle nye biler har spejle, der automatisk dæmper lys, er det stadig vigtigt at kende til de mest basale funktioner.

Du kan se den omtalte video herunder.

Anbefalet til dig