OK deler glædelig nyhed: Kommer disse bilister til gode

Biler
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
OK's glædelige nyhed kommer en særlig gruppe bilister til gode.

Lige nu læser andre også

OK har i november måned delt flere store nyheder, og nu har endnu en af slagsen set dagens lys.

Kolding Kommune har netop afgjort et nyt udbud om at etablere ladepunkter til elbiler, og OK er én af to vindende operatører, der skal løse behovet for flere ladepunkter i den sydjyske kommune

Det skriver OK i en pressemeddelelse.

Der kommer mange flere ladestandere i Kolding Kommune. Inden udgangen af 2024 forventer OK at have etableret 184 almindelige ladepunkter og 18 lyn- og hurtigladepunkter.

”I OK er vi glade for, at vi skal hjælpe med at gøre det endnu nemmere for nuværende og kommende elbilister at oplade deres biler – uanset om de er på farten, til en fritidsaktivitet eller på arbejde. Vi vil skabe et landsdækkende ladenetværk, som gør det lige så nemt at oplade, som det i dag er at tanke bilen,” siger Thor Folmann Krarup, OK’s e-mobilitetschef.

De mange OK-ladepunkter bliver fordelt på hele 57 lokationer i Kolding-området. Det bliver bl.a. ved forskellige offentlige parkeringspladser, idrætsanlæg, skoler og andre institutioner.

”Kolding Kommune er en attraktiv samarbejdspartner for os, ikke mindst på grund af kommunens størrelse, men også fordi vi allerede har enkelte ladestandere i kommunen og gerne vil være endnu bredere repræsenteret,” siger Thor Folmann Krarup.

Størstedelen af ladepunkterne bliver offentlige tilgængelige for alle elbilister, og så er der ganske få ladepunkter, som ikke gør, da OK også leverer ladestandere til kommunens egen bilflåde.

Fakta om udbuddet

  • OK har vundet tre ud af seks delaftaler i kommunens udbud

  • Aftalen med OK vedrører 184 almindelige ladepunkter og 18 lyn- og hurtigladepunkter

  • De forskellige ladestandere kan lade med en effekt på hhv. 11kW, 60kW og 90kW

Anbefalet til dig