Tesla-ejer måtte betale 150.000 kroner for reparation efter 'at have kørt i regnvejr'

Biler
Foto: Nielsen Car Group
Foto: Nielsen Car Group
Det endte med at blive en dyr omgang.

Lige nu læser andre også

Verden er stadig ved at lære elbiler at kende, og indimellem dukker der da også ganske spektakulære historier op.

I denne artikel bliver der kastet lys over én af de episoder.

En ejer af en Tesla blev chokeret over den pris, han blev opkrævet for reparation af sit køretøj efter 'at have kørt i regnvejr'. Et skotsk par har valgt at dele deres historie på grund af den utilfredshed, situationen medførte.

For nylig tog Johnny Bacigalupo og Rob Hussey ud for at spise middag i Edinburgh på en regnfuld dag. Alt gik godt, indtil de efter måltidet skulle hjem, og deres Tesla nægtede at starte.

Ifølge Edinburgh Live ventede de næsten fem timer, før Tesla-vejhjælp nåede frem til dem, og desuden var kundeservicen mindre hjælpsom, end de havde forventet.

"Efter nogle irriterende vanskelige opkald og et mislykket afhentningsforsøg, blev vores bil hentet af et autoriseret Tesla-hold og leveret til Tesla Edinburgh omkring kl. 1," sagde parret.

"Efter mine klager modtog vi et opkald onsdag kl. 17:30, hvor de sagde, at batteriet var blevet beskadiget på grund af vandindtrængning og desværre ikke var dækket af den 8-årige garanti, så reparationen ville koste omkring 17.500 pund, og om jeg ville fortsætte? Jeg var målløs og kunne ikke finde ord."

Johnny Bacigalupo delte, at han var chokeret over den regning på omkring 150.000 kroner, som han fik for udskiftning af batteriet i sin Tesla. Han havde forventet, at reparationen ville koste omkring 8.800 kroner.

Sådan skriver Senest.dk.

Tesla Edinburgh forklarede parret, at det 'ikke nødvendigvis' var deres skyld, men at det ikke var op til producenten at betale under garantien.

"Indtil videre har det været en katastrofal service. Stressen og bekymringen er uudholdelig. Jeg sagde til lederen: 'Efter min mening, er Tesla'er uegnede til deres formål i Skotland'," sagde Johnny.

Bacigalupo afslørede, at hvis han havde vidst, at kundeservicen ville være så dårlig, ville han ikke 'have gidet at købe en bil'.

Dette er endnu en af mange historier, der involverer Tesla, som også har fået stor kritik for deres kundeservice i Danmark.

Anbefalet til dig