Et usædvanligt kæledyr: Vildsvineunge flyttede ind hos belgisk par

Dyr
Foto: Facebook / lavenir.net
Foto: Facebook / lavenir.net
Parret nyder livet med deres specielle kæledyr.

Lige nu læser andre også

Når man tænker på kæledyr, er vildsvin måske ikke det første, der falder én ind. Men for Grégory Guiot og Tiffany Pierre fra Belgien er dette usædvanlige valg af kæledyr blevet en uundværlig del af deres liv.

Det skriver Oddity Central

Det hele begyndte en decemberdag sidste år, da Grégory under en jagttur fandt en 700-grams vildsvineunge, som hans hunde havde opdaget.

Grégory kunne ikke få sig selv til at efterlade den lille unge til en usikker skæbne i naturen. Han tog den derfor med hjem til sin partner, Tiffany, med en plan om blot at passe den, indtil de fandt en mere permanent løsning.

Men som dagene gik, blev de hurtigt glade for den lille vildsvineunge, som de døbte Oscar. Planen om at sende ham ud på en gård blev hurtigt opgivet. De indså, at Oscar allerede var blevet en del af deres familie.

Oscar har nu sin egen sofa, puder og tæpper i hjemmet, og han er ikke bleg for at gøre krav på sit territorium, når gæster nærmer sig hans ejendele. 

Med en vægt på 80 kilo er han allerede utroligt stærk, og han forventes at vokse til hele 120 kilo inden for det næste år. Grégory indrømmer, at det allerede er Oscar, der går tur med ham, når de er ude.

Vildsvin er kendt for deres intelligens og stærke lugtesans, og Oscar er ingen undtagelse. Han stopper ikke før han har fundet den mindste krumme i køkkenet, hvilket har fået Grégory og Tiffany til at fjerne håndtagene fra alle skabe.

Oscar har også tilpasset sig livet indendørs. Han signalerer pænt, når han skal udenfor, og har ingen problemer med at få renset sine klove, når han kommer ind igen.

"Jeg sover med ham på sofaen," fortæller Tiffany. "Han ved ikke, hvordan man sover alene, selv når jeg tager et bad, er det nogle gange svært for ham." 

Denne usædvanlige families kærlighed er et bevis på, at kærlighed kommer i mange former – nogle gange med fire ben og en tryne.

Anbefalet til dig