Familie blev mødt af chokerende syn, da de kom hjem: Alle julegaver var blevet åbnet

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Familien troede ikke deres egne øjne, da de så at alle julegaverne var pakket op.

Mest læste i dag

For fire år siden gik hunden Angus fra at være hjemløs til at få sig et dejligt hjem, og den dag i dag er han et fuldgyldigt medlem af familien, som tog ham til sig.

Det betyder dog ikke, at Angus altid opfører sig eksemplarisk, og et fremragende eksempel på dette har netop set dagens lys.

Det skriver The Dodo.

Angus' mor, Debbie, husker tilbage på hunden første jul med et smil, da hunden på daværende tidspunkt ikke kunne holde sig i skindet:

"Angus åbnede alle vores gaver. Han guffede en hel æske Purdys chokolade og flere pakker Kit Kats. Han er robust; chokoladen gjorde ham ikke det mindste syg."

Det er derfor heller ikke nogen hemmelighed, at Angus' vej til at blive et familiemedlem ikke har været uden udfordringer.

Angus har ødelagt møbler og åbnet en masse julegaver i sin tid hos familien, og især problemet med julegaver ser ud til at komme igen år efter år.

Hvert år, når juletiden nærmer sig, begynder spændingen for familien også at stige. Vil Angus formå at holde sig i skindet, eller vil julefristelserne overmande ham endnu engang?

Og igen gik det galt for hunden:

"Denne gang glemte jeg en pose uindpakkede gaver, hvor han kunne nå dem," fortæller Angus' mor Debbie.

Trods den evige udfordring op mod jul, har Angus' familie aldrig skældt ham ud.

Herunder kan du se et billede af hunden, der er gået i gaverne før juleaften.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig