Familiehund genfundet efter 6 år: Gensynet blev slet ikke som forventet

Af: Mie M.B

|

19/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hunden havde overlevet af mad lagt ud til grævlinger

Mest læste i dag

En sort terrier, Rose, blev opdaget af et redningsteam knap 10 kilometer fra sit hjem, næsten syv år efter at hun forsvandt fra sin familie. Den 12-årige hund overlevede ved at spise mad, der var blevet efterladt til grævlinger, og hun var blevet kendt som den lokale løsgående hund. Det skriver mediet Metro.

Lost Dog Recovery UK South modtog en anmeldelse fra en forbipasserende og arrangerede en observation for at finde ud af hvordan sagen med hunden forholdt sig. Nicki Scriven, en erfaren medarbejder, deltog i redningsaktionen og forklarede, at Rose var blevet fodret i seks og et halvt år af lokale, der mente, hun var en løsgående hund.

Efter at have lokket Rose ind i en metalbur med kylling, lykkedes det holdet at redde hende og give hende nødvendig medicinsk behandling, hvorefter de opdagede en mikrochip. Ved en grundig søgning fandt de Rose's ejere på Facebook og kunne dele den glædelige nyhed om, at hun var i live og vel.

Desværre kan Roses familie ikke tage hende tilbage på grund af ændrede omstændigheder, så hun skal genplaceres. Familien havde kun haft Rose i 24 timer, da hun stak af, og de er sidenhen flyttet.

Nicki udtrykte tristhed over, at Rose aldrig fik en 'glædelig genforening', men understregede behovet for at sikre Roses fremtid gennem rehabilitering og nøje overvejelse af hendes næste hjem. På trods af den triste situation er teamet lettet over at have fundet den længe forsvundne hund.

Anbefalet til dig