Golden retriever finder rådyrkid i skoven - så sker der noget, som ingen havde forventet

Dyr
Foto: TikTok
Hundeejeren fik sig noget af en oplevelse.

Lige nu læser andre også

En solrig forårsdag blev forvandlet til en scene lige ud af en Disney-film, da en golden retriever og et rådyrkid krydsede hinandens veje på en gåtur. 

Den hjertevarmende hændelse, filmet af hundens ejer, Elizabeth Manley, har rørt tusinder brugere på det sociale medie TikTok.

Det skriver Newsweek.

Elizabeth Manley var ude på en afslappet gåtur med sin hund, Brooks, da det utænkelige skete. 

Midt på stien stod et lille rådyrkid, nervøst men nysgerrigt. I stedet for at skræmme den lille skabning væk, mødte Brooks det lille kid med en imponerende blidhed og begejstring.

Med kameraet klar til at indfange det magiske øjeblik, begyndte Elizabeth Manley at filme. Brooks, der normalt er energisk og legesyg, viste en uventet ro og ømhed. 

Han holdt sig tæt ved kiddet, næsten som om han vidste, hvor skrøbeligt det var. De to dyr fulgte hinanden langs stien i gensidig tillid.

Videoklippet, som blev delt på TikTok den 29. maj, blev hurtigt viralt. 

Men det eventyrlige affødte dog også nogle bekymringer. Flere kommenterede, at de var bekymrede for, om kiddet var forladt. 

Elizabeth Manley forsikrede dog hurtigt alle om, at hun havde set moren til kiddet i skovbrynet. 

National Wildlife Federation (NWF) understreger, at det er almindeligt for rådyrmødre at skjule deres unger for at beskytte dem mod rovdyr, mens de selv trækker opmærksomheden væk.

For dem, der spekulerer på, hvad man skal gøre, hvis man støder på et ensomt rådyrkid, anbefaler NWF at holde afstand og kun søge hjælp, hvis dyret ser skadet ud.

Anbefalet til dig