Hund vil gerne ind: Så gør den noget overraskende

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ejeren har delt den sjove video.

Mest læste i dag

Hundeejere kender alt for godt besværet med at få deres firbenede venner til at komme ind igen efter leg udenfor. Men nogle gange er det hundene selv, der tigger om at komme ind. 

Dette blev sjovt demonstreret i en TikTok-video fra den 4. maj, postet af @livmoorhouse, hvor en cockapoo, på en helt unik måde, bad om at blive lukket ind.

Det skriver Newsweek.

I videoen ses en hund, der tydeligvis havde fået nok af at være udenfor. I stedet for at gø, valgte denne opfindsomme hund at banke på døren som et menneske. 

Stående på bagbenene gjorde cockapooen sig synlig gennem køkkenvinduet og begyndte at banke på døren til stor fornøjelse for TikTok-brugerne.

Underteksten på videoen lyder: "Han er så klog, at han endda banker på døren for at komme ind."

Til trods for hans høflige banken blev hundens første forsøg ignoreret, og derfor intensiverede cockapooen sine anstrengelser. 

Han sendte et strengt blik gennem vinduet, tydeligt irriteret over, at hans ejer ikke reagerede straks.

Videoen blev hurtigt viral med over 64.000 visninger, mere end 1.700 likes og 61 kommentarer. TikTok-brugerne kunne ikke få nok af hundens menneskelige adfærd.

En underholdt TikTok-bruger kommenterede: "Giv ham sin egen nøgle," hvilket humoristisk antydede, at den snu hund kunne låse sig selv ind og ud, hvis den fik muligheden.

Denne video fremhæver ikke kun cockapooens intelligens og charme: Hundens insisteren på at blive lukket ind, kombineret med hans menneskelignende banken på døren, gav god underholdning til TikTok-folket.

For nu ser det ud til, at denne kloge cockapoo har forvandlet en dagligdags situation til en viral sensation, der glæder publikum med sin bedårende vedholdenhed.

Anbefalet til dig