Hunden Poncho finder mand liggende på jorden: Hvad den så gør, troede folk var umuligt

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu bliver Poncho badet i rosende ord

Mest læste i dag

Madrids gader er vidne til mange heltegerninger, men få er så rørende og bemærkelsesværdige som den seneste viral sensation:

Poncho, politihunden med en særlig evne.

Denne hengivne firbenede ven blev en internetberømthed, da Madrids kommunale politi delte en video på Twitter, der viste Poncho udføre hjertemassage på en "bevidstløs" kollega under en træningssimulering.

Ponchos optræden var intet mindre end imponerende. Videoen afslører, hvordan han, uden tøven, springer til handling, når hans menneskelige partner falder om. Med præcis timing hopper Poncho op og presser sine forben ned på mandens bryst i et forsøg på at genoplive ham og bøjer sig derefter ned for at kontrollere for vejrtrækning. Hans ihærdige indsats fortsætter, indtil træneren rejser sig, og har allerede inspireret mere end 2 millioner seere på sociale medier.

Reaktionerne på Ponchos heroiske indsats har været overvældende positive, med kommentarer, der spænder fra rørt tilstand til ren beundring for denne "meget specielle pelsbetjent".

En bruger udtrykte sin begejstring således: "Åh min Gud! Elsker den måde, hvorpå hunden hoppede op og ned et par gange, så lægger hovedet mod munden på politimanden og så starter op igen. Gud velsigne den dyrebare hund.”

En anden fulgte op: "Elsker denne meget specielle pelsbetjent! Utroligt, at de er i stand til at lære og bruge disse færdigheder til at beskytte og tjene!!"

Madrids kommunale politi delte også deres stolthed over Ponchos præstation og beskrev den som "'heroisk' præstation af vores #Compañerosde4Patas Poncho, som ikke tøvede et øjeblik med at 'redde livet' for agenten, idet han øvede hjertemassage på en magistral måde."

Sammen med videoen delte de et citat fra den amerikanske humorist fra det 19. århundrede, Josh Billings:

"Hunden er det eneste væsen i verden, der vil elske dig mere, end du elsker dig selv."

Du kan se Poncho i aktion her:

Anbefalet til dig