Ko græder uafbrudt efter savnet kalv - men se så hvad der sker, da den kigger gennem hegnet

16/09/2023

Jesper Bengtson

Dyr
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det viste sig, at kalven var på vej til slagteriet.

Mest læste i dag

Karma, en ko, har vist os, hvor langt moderkærlighed kan strække sig. 

Det løfter en video, som du i øvrigt kan se i bunden af artiklen, sløret for. 

Karma blev reddet fra en gård med forfærdelige forhold og bragt til Californiens Gentle Barn Sanctuary, som er et sted med håb og heling for mishandlede dyr. 

Men selv i dette bedre hjem bar Karma en dyb smerte, og hendes sørgmodige gråd fyldte luften. Og det var her observante redningsfolk kom ind i billedet. 

De bemærkede nemlig noget afgørende: Karmas yvere var fyldt med mælk, og det kunne kun betyde én ting - hun havde for nylig født en kalv. 

Her spredte en dyb bekymring sig prompte blandt redningsholdet, da de opdagede, at kalven var blevet adskilt fra Karma og var på vej til slagteriet. Intet ville stoppe dem fra at genforene denne kærlige mor med sit barn. 

I en kamp mod uret besluttede redningsfolkene sig for at kontakte gårdens ejere for at få oplysninger om kalven. 

Og her stod det sort på hvidt, at kalven var på vej til slagteriet - men med beslutsomhed og en fælles vilje til at handle besluttede de sig for at tage affære. 

Og det viste sig hurtigt at bære frugt. 

Lastbilen hvori kalven blev transporteret brød pludselig sammen, og det var netop det øjeblik, redningsfolkene havde ventet på. 

De sprang hurtigt til og reddede den forsvarsløse kalv fra en uvis skæbne. Ved ankomsten til stedet blev Karma beroliget, og tårer af glæde fyldte redningsfolkene, da de vidne til den storslåede genforening mellem mor og barn. 

Denne beretning om Karma og hendes kalv minder os om dyrenes evne til at føle kærlighed og smerte, og den ubrydelige bånd mellem moder og afkom. 

Redningsaktionen viser også, hvordan dedikerede mennesker kan ændre skæbnen for dem, der er uden stemme. 

Du kan se det hjertevarme øjeblik herunder:

Anbefalet til dig